Türk Yalanları-4 |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Türk Yalanları-4Bunun garantisi biziz abi ![]() ![]() Telefon şehirlerarasına kapalı Ben zaten böyle olacağını biliyordum ![]() ![]() Bi kereden bişey olmaz Biz sadece arkadaşız Kuran çarpsın bu son sigaram Son biletler bunlar Hiç acıtmayacak Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemiştim Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz ![]() ![]() Sayısaldan para çıksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaşlılara bağışlarım ![]() ![]() Haaa bi de okul yaptırırım ![]() ![]() Abi kızı görücen bi içim su ![]() ![]() Adem Bey şu an toplantıda ![]() ![]() Kim arıyordu? Sizden iyi olmasın bi arkadaşım vardı ![]() ![]() Kuru ekmek bana yeter ![]() ![]() Yeter ki huzurum yerinde olsun![]() ![]() Dış transferleri 15 gün içinde bitiricez ![]() ![]() ![]() Aradım ![]() ![]() Çaldı çaldı açan olmadı![]() ![]() Dünyanın en mutlu çifti olucaz ![]() ![]() Devletimiz güçlüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Failleri en kısa zamanda yakalanacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enflasyon düşecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kış komünizm gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim işçim, benim köylüm, benim memurum
![]() ![]()
|