Türk Yalanları-3 |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Türk Yalanları-3Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum! Formu doldurun biz sizi ararız Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim ![]() ![]() Ben her bahar aşık olurum ![]() ![]() Gerçek aşkı sende buldum ![]() ![]() 2 saat bekledim ![]() ![]() Gelmedin! Üşüyosan ceketimi alabilirsiniz ![]() ![]() Seni anlıyorum Hatırası var, bunu sana veremem ![]() ![]() Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim Her bedene uyar bu ![]() ![]() Gol atmayı sevmiyorum Asist yapmak daha çok hoşuma gidiyor Senin eline kimse su dökemez ![]() Öğretmenin vurduğu yerde gül biter Şöyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun ![]() ![]() Benim için önemli olan ruh güzelliği Hediye olmasa inan verirdim Bi arkadaşa bakıp çıkıcam, istersen kimlik bırakayım ![]() ![]() Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attım ![]() ![]() Belki biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır ![]() ![]() Kitaplarıma bir daha bakayım ama kitabı sana verdiğimden eminim ![]() ![]() Onun için bişeyler yapmayı çok isterdim ![]() ![]() Ama maalesef![]() ![]() Elimden bişey gelmez![]() ![]() Sensizlik canıma tak etti ![]() ![]() Ben hiç yalan söylemem Akşam elektrikler kesildi, dersimi yapamadım
![]() ![]() ![]()
|