![]() |
Gece.... |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Gece....Ben gecenin en çok,
adını seviyorum ![]() Bir kere asildir gece ![]() ![]() ![]() Sonra karanlıktır ![]() Yüzlerdeki sahte tebessümler, Yalan gülücükler, Anlarsınız ya ![]() Sonra nefes alır çiçekler ![]() Arka odada bir ayin vardır, Bense bir yangını doya doya yaşıyorumdur bu gece ![]() Elimde bir mücevher kutusu tutuyorumdur ![]() ![]() ![]() Mücevher kutusundaki afyon ruhunu, şöminede yanan son fahişenin nefesi karışır Ateşe gizli düşen silüete ![]() Süre baygın, Kaygı sarhoş, giz gözlerimde sarhoş ![]() Bebek kucağımda ve a y r ı n t ı ayrıntı sırtıma geçirdiğim bin yıllık paltoda, ayrıntı usul usul hayatı adımlayan saçlarımda ![]() ayrıntı ne kadar yağlasan da yine gıcırdayan kapıda ![]() Kapıyı açık unuttum, Bir avuç su kadar masumsun oysa ![]() Zamanı yakabilir misin suyla? Yap o zaman! Hadi ne duruyorsun! Umutsuzluğu demin çöpe attım ![]() Biten şarap şişesiyle ![]() Gözlerimi mücevher kutusuna koydum ![]() Yatağıma girdim, mezara gömülen ceset gibi ![]() Geç kalıcağım dünden belliydi Ağustos`a ![]() Geceyi seviyorum dost! Ben, Gecenin En Çok Adını Seviyorum ![]()
![]() |
Cevap : Gece.... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Gece....teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gece.... |
![]() |