![]() |
Çardaklı Köyü Hakkında Bilgi Tortum Erzurum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardaklı Köyü Hakkında Bilgi Tortum ErzurumTortum Çardaklı Köyü - Çardaklı Köyü Hakkında - Çardaklı Köyü Tanıtımı - Çardaklı Köyü Resimleri İlçe: TORTUM İl: ERZURUM Köy Muhtarı: Abutalip KALEM Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 04427762079 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 97 İle Uzaklığı: 76 km İlçeye Uzaklığı: 24 km Rakım: 2200 m Kültür-tarih kuruluş tanıtım Köy Rus harbinde dağılmış ve harp sonrasında geriye dönenler tarafından tekrar inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() köy küçük ve nufus bakımından az olduğu için köyde birinci derecede ilşkiler söz konusudur köylü birbiri ile yakın akrabalık içerisindedir köye herhangi bir yatırım yapılmadığı ve gelişime uygun olmadığı için hep göç vermiştir ve bu göçler devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|