İnşallah Eleniriz.... |
|
|
#1 |
|
b@ron
|
İnşallah Eleniriz....![]() Hırvatları geçersek O ![]() ÇOCUĞUNU kim durduracak?Hıncal Uluç'un bugünkü duası Hırvatistan karşısında kazanılacak zafere şimdiden kilitlenmiş milyonları kızdıracak Ancak Uluç bu duayı etmekte haksız da sayılmaz![]() İşte Uluç'un köşesine taşıdığı halı isyanı: İNŞALLAH ELENİRİZ! ![]() ![]() İnanın fena halde böyle diyesim geliyor ![]() Hatta çıkıp duaya çağırasım geliyor, mahalleyi![]() Bu kahrolası Allah'ın belaları yüzünden, hem de ulusça en ihtiyaç duyduğumuz günlerde zafere lanet edip, yenilgi dilenesim geliyor ![]() Hep ayni hikâye ![]() Hep ayni trajedi![]() Bir futbol maçı kazandık mı patlayan tabancalar ve durup dururken ölen masumlar ![]() Çek maçı biterken, Sevgili spiker kardeşim Melih sevinç çığlıkları atma yerine öğüt veriyordu başımıza gelecekleri bildiği için ![]() "Sakın silaha sarılmayın, sakın şarjör boşaltmayın![]() Masumları öldürmeyin" diye![]() Ama sarıldılar ![]() Cinsel iktidarsızlıklarını, eksik erkekliklerini saklamak için her fırsatta silaha sarılanlar, güya havaya saydırdıkları kurşunlarla gene, zaferi kana boyadılar Yığınla yaralı var ![]() 12 yaşındaki İzel şimdi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor Çıkar mı belli değil![]() Çıksa bir daha sağlıklı olur mu belli değil?![]() Söyler misiniz, dünyada hangi maçı kazanmak buna değer? İnsan canından kıymetli bir şey var mı? O canın bedeli var mı?![]() Her zaferin ardından bu haberleri kanıksadık En acısı da bu![]() Kanıksamak![]() Ateş düştüğü yeri yakıyor, ötesinin umurunda değil O ![]() ÇOCUĞUNU KİM DURDURACAK?Bu ülkede medya medya olsa, gerçekten dördüncü güç olsa, bu yasa değişmez mi? ![]() Caydırıcı hale getirilmez mi? Kutlamalarda silah gösteren ve sıkanların hayatını kaydırsak, bir daha sayabilir mi, hayvan oğlu hayvan?![]() Medya medya olsa, bu Meclis'i yeni yasaya zorlamaz mı, insanlarımızın canı için ![]() Sıkanlar bu Meclis'te ![]() Milletvekili, hatta bakan var, sıkan, sıkanı teşvik eden![]() O zaman İmam cemaat hikâyesi![]() O film adına geçen O Çocuğunu kim durduracak?![]() Hırvat zaferi kaç cana mal olur, düşünebiliyor musunuz? ![]() Türkiye, yarı finale, finale çıkarsa, hele bir de Maazallah şampiyon olursa kaç masum ölür? ![]() Kızar mısınız bana "İnşallah eleniriz" dersem? ![]() ![]() __________________
|
|
#2 |
|
seyito
|
Cevap : İnşallah ELENİRİZ(İlk Defa Haklı Bir Yazı Yazmış)hak veriyorum hıncal ulac,a SİLAHA HAYIR
|
|
Cevap : İnşallah ELENİRİZ(İlk Defa Haklı Bir Yazı Yazmış) |
|
|
#3 |
|
sıradışı
|
Cevap : İnşallah ELENİRİZ(İlk Defa Haklı Bir Yazı Yazmış)haklı adam maç bitti burda savaş oluyor sandım ardı ardına silahlar patladı![]() teşekkürler konu için
|
|
Cevap : İnşallah Eleniriz.... |
|
|
#4 |
|
su perisi
|
Cevap : İnşallah Eleniriz....Çok ama çok harika bir haberdi elinize sağlık, hele hele bizim istanbul-bağcılar resmen Texas oluyor inanın Kafamızı uzatsak mermi yiyecek kadar yani![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
sıradışı
|
Cevap : İnşallah Eleniriz....aman su perisi kendine ve suskuna mukayyet olasın bi kaza çıkmasın sora
|
|
|
|
#6 |
|
su perisi
|
Cevap : İnşallah Eleniriz....Şuan maç bitti ve inan sıradışı Bağcılarda sanki herkesde silah var ve herkes silah sıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suskuna cama yaklaşmasını yasakladım zaten merak etme canım![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : İnşallah Eleniriz....Ben Ce De Maç Biter Bitmez Silah Sesi Geldi :S Bu Tür Kötü Alıskanlıklarımız dan Kurtulmalıyız Silahla Ne İçin Nasıl Sevinilebilir ki :S Paylaşım İçin De Teşşekkürler |
|
|
|