Zakkum-Hipokondriyak |
|
|
#1 |
|
m_r_b
|
Zakkum-Hipokondriyakher birliktelik, kalbinin emzirecegi bir yeni bebektir once emeklemeyi, sonra yurumeyi ogretmen gerekir ![]() kalbindeki sutu tuketmediler mi? bazen hic baslamamasi, bir gun bitmesinden iyidir ![]() cunku beraberlik yaslanirken, bir terkedir genclesir seni hic terketmediler mi? aslinda dostluklar da kardanadam gibidir ![]() eriyecekleri bile bile insa edilir ![]() kapim neden hic calmiyor artik? fotograflardaki insanlar hatirliyor mu beni? isimleri neydi? bunların yuzleri cok tanidik ![]() yalniz kalmak![]() bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi? isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekkkler gibi ![]() bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi ![]() iste sen ![]() kurbanlarindan korkan kanli zalim bicak![]() sen ![]() kendi golgesinden bile korkan bir paranoyak![]() bir hipokondriyak ![]() bir hipokondriyak sen ![]() kirik cam ustunde yalinayak![]() ve cirilciplak![]() bir hipokondriyak ![]() bir hipokondriyak ![]() bir paranoyak ![]() bir hipokondriyak ![]() bir hipokondriyak ![]() bir paranoyak ![]() ![]() bir hipokondriyak ![]() ![]() kalbi coktan iflas etmis kimsesiz bir kardiyak ![]() yalınayak ve çırılçıplak ![]() işte sen ![]() bir paranoyak ![]() bir hipokondriyak ![]() bir hipokondriyak ![]() bir paranoyak ![]() bir hipokondriyak ![]() bir hipokondriyak ![]() siz ikiniz siz ikiniz benim hakkımda ne konuşuyosunuz senin ![]() senin ismin neydi? her birliktelik kalbin emzireceği bir bebektir önce emeklemeyi sonra yürütmeyi öğretmen gerekir ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
Cevap : Zakkum-Hipokondriyak
|
|