Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kuyruk, modelleri, yandan

Yandan Kuyruk Modelleri

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yandan Kuyruk Modelleri

Benimde son zamanlarda çok sık kullandığım yandan at kuyruğunu bu aralar magazinlerde görmeye başladım Yapması ve kullanması bu kolay saç modelini işe giderken kullanmayı özellikle çok seviyorum Hem şık hem de spor ortama uydurması çok kolay 1980li yıllara daha özgü olan bu modeli Hollywood yıldızları özel davetlerde çok sık kullanıyor İşte size bir kaç örnek

Hayden Panettiere bu modeli o kadar çok seviyor ki, davetlerde çok sık kullanıyor

Bu saç modelini kullanan ünlülerden örnekler

Hafif kirli saça pudra döküp bu hacimi elde edebilrsiniz[*]Aşağıdan topla: Saça modern hava vermek için boynuma yakın ve omuza doğal bir şekilde düşücek kadar yandan topluyorum[*]Perçemlere fön: Uzun olan perçemlerime at kuyruğumun ters tarafına doğru fön çekip, daha bir romantik hava katıyorum At kuyruğunun uçlarını elimle lüle lüle yapıyorum[*]Lastiği gizle: Bu güzel modeli saatlerce uğraşmış havasını verdiren önemli nokta, at kuyruğunuzdan ufak bir parçayı lastiğin etrafına dolayıp firkite ile sıkıştırıyorum!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com