Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, çevresi, göz, parlaklık, reversalist, sistemi, veren

Reversalist Parlaklık Veren Göz Çevresi Bakım Sistemi

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadece 2 adımda göz çevrenizi daha parlak ve genç bir görünüme kavuşturmaya yardım eder!

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi AVON, activinol* içeren ilk iki aşamalı göz çevresi bakım sistemini satışa sunuyor

Activin, cildin onarım sürecini yeniden aktive etmeye yardım eden ana onarım moleküllerinden biridir Avon bilimadamları, cildin yenilenmiş görünmesini sağlayan Activin üretimini artırmak üzere Activinol Teknolojisi’ni geliştirdiler

Activinol içeren Anew Reversalist Parlaklık Veren Göz Çevresi Bakım Sistemi, kullanılmaya başlandığı anda göz altındaki koyu renk halkların görünümünü aydınlatmaya yardımcı olur**

Sadece 2 hata düzenli kullanım sonunda göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü belirgin şekilde azaltmaya yardım eder**

1 ADIM: GÖZ KREMİ:

Krem kısmını her sabah ve akşam göz kapaklarına, göz altına ve kazayağı bölgesine uygulayın Kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı olur

2 ADIM: PARLAKLIK VEREN SERUM

Her sabah sadece göz altı bölgesine, kremin üzerine uygulayın Göz altı bölgesine anında parlak görünüm kazandırmaya yardımcı olur Gün boyunca ihtiyacınız oldukça serumu tekrar uygulayabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com