![]() |
Fırınlama - Yiyecekler Nasıl Fırınlanır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırınlama - Yiyecekler Nasıl FırınlanırFırınlama Vikipedi, özgür ansiklopedi Fırınlama yiyeceklerin yüksek sıcaklıktaki bir fırının içine konarak pişirilmesi yöntemidir ![]() Et, balık, tavuk, sebze, tatlı ve hamur işleri dahil bir çok yiyecekler fırınlama yöntemiyle hazırlanabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() Fırınlama için kullanılan fırınlarda ısı kaynağı elektrik veya odun olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırınlama aynen kızartma gibi yiyeceklere hoşa giden bir gevreklik kazandırır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|