![]() |
Tepro makine-Krauss maffei |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() Tepro makine-Krauss maffei![]() ![]() Krauss Maffei, CLEANROOM uyumlu CX serisi makineleri ile hijyenik üretim sağlıyor Türkiye Satış Temsilciliğini Tepro Makine’nin yaptığı uzun yıllardır plastik sektörüne yönelik enjeksiyon makineleri üreten Alman Krauss-Maffei firması, CX medikal serisi plastik enjeksiyon makineleri ile medikal malzeme üreticilerinin taleplerine cevap veriyor ![]() Medikal, tıp, kozmetik, elektronik, mikroelektronik ve bioteknik malzemelerin üretimi için geliştirilen CX serisi plastik enjeksiyon makineleri, steril oda ortamlarına uyumlu hijyenik çalışma ve maksimum verimlilik sağlıyor ![]() ![]() İki kategoriye ayrılan steril oda (cleanroom) üretim teknolojisinde, teknik ürünler ile sterilizasyon kalitesi genellikle bulaşıcı maddelerin ebat ve sayıları ile tanımlanır ![]() ![]() ![]() Krauss-Maffei, A sınıf mikropsuz ve FDA-DMP’ye uygun geliştirdiği KM 35-90 CX serisi plastik enjeksiyon makinelerinin çalışma prosesini K2004 Fuarı’nda, 20 gözlü kalıp üzerinde uyguladığı pipetler ile göstermiştir ![]() ![]() ![]() Krauss-Maffei, steril odalardaki üretime uygun olan KM 80-390 CX makinesi 64 gözlü bir kalıp ile donatılmıştır ve üzerine bir koruyucu plaka monte edilmiştir ![]() ![]() ![]() En steril üretim koşullarını elde etmek için, makine kapağı paslanmaz çelik (V2A) veya camdan imal edilmiş ve hava akımını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]()
|