![]() |
Kimseye Anlatamadım Acıları.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Kimseye Anlatamadım Acıları..![]() İçimde kimseye anlatamadığım acıları sakladım,
yüreğim yandı, sustum ağlamadım ![]() ![]() ![]() çok sevdim, gönlümü açtım yaranamadım… canımı yoluna serdim, anlamadın ![]() gönlümde açan gülleri soldurdun tomurcukları koparıp birde üstüne bastın yüreğimde açan yaralara merhem ol dedim sen ne yaptın ! ![]() ![]() ![]() ![]() gönlümdeki hıçkırıkları, kahkahalarla bastırdım ![]() sevmeyeceğim artık, yalancı dünyadaki kimseyi ![]() dönmeyeceğim gittiğim yollardan geri ve bir daha adını anmayacağım yalancı dillerden dökülen sözlere inanmayacağım ![]() söz veriyorum bir daha ağlamayacağım çünkü akıllandım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kimseye Anlatamadım Acıları.. |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Kimseye Anlatamadım Acıları..çok güsel bi şiirmiş emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Kimseye Anlatamadım Acıları..ya basını okuyabildim ama çok küçük kırmızı oluncada gözümü cok yordu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kimseye Anlatamadım Acıları..özür dilerm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jasmine
|
![]() Cevap : Kimseye Anlatamadım Acıları..paylaşımın için tşkler cnm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Kimseye Anlatamadım Acıları..büyüttüğün için çok teşekkür ederim ![]() ![]() sen yazdıysan ve sakıncası yoksa ismini yada bir şaire aitse onun ismini alabilirmiyim:):) |
![]() |
![]() |
|