Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukaraciğer yağlanması pehrizle azalırmı

Soru:"Karaciğer Yağlanması Pehrizle Azalırmı"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karaciğer Yağlanması Pehrizle Azalırmı"

merhaba hocam karciğer yağlanması için dikkatli besleniyorum birde bitkilerden faydalanıyorumdevedikeni tohumu keçi boynuzu ve bal tüketiyorum bunlar fafdalı olabilirmi sizden ricam beni aydınlattamızteşekkürler

DoçDr Yusuf AKCAN

1007 20:20:08

Karaciğerde yağlanmanın sebebi bilinirse tedavi dah kolay olurdiyabet, aşırı kilolar ve Hiperlipidemi en sık sebeplerdiraşırı kilonuz varsa, diyet +egzersizle tedaviye başlanılırDiyabet olanlarda şeker regülasyonu önemli olur elbette diyetin bu tedavilerde yeri vardır ancak bunu kulakdan dolma bilgilerle değil bu işin eğitimi almış diyetisyenlerle yapmalısınız

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com