![]() |
Lösemiden Korkmayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lösemiden KorkmayınLÖSEV Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Yılmaz, hastanelerinde tedavi gören 60 çocuğun sağlıklarına kavuştuklarını ve normal yaşamlarına döndüklerini söyledi ![]() lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nca (LÖSEV), Kayseri'deki lösemili çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve gıda yardımında bulunuldu ![]() LÖSEV Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Yılmaz, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ndeki gıda dağıtımında gazetecilere yaptığı açıklamada, 1998 yılında kurulan vakfın bugün, çocukları lösemi hastası olan 2 bin 500 aileye hizmet sunduğunu kaydetti ![]() İl il dolaşarak topladıkları bağışları bu ailelere ulaştırdıklarını ifade eden Yılmaz, lösemi hastası çocukların yeterli beslenmeleri için de her türlü gıda yardımında bulunduklarını anlattı ![]() Yılmaz, ulaşmakta güçlük çektikleri illerdeki lösemili çocukların ailelerine de 150 YTL değerinde alışveriş çeki gönderdiklerini belirterek, ''Bütün lösemili ailelerin LÖSEV çatısı altında toplanmasını istiyoruz ![]() ![]() ![]() Tedavi süresinin yaklaşık 3 yıl sürdüğünü ve 100-150 bin YTL'ye mal olduğunu dile getiren Yılmaz, hastanelerinde tedavi gören 60 çocuğun sağlıklarına kavuştuklarını ve normal yaşamlarına döndüklerini kaydetti ![]() Yılmaz, 100'ün üzerinde lösemili çocuğun tedavisinin sürdüğünü belirterek, bir süre önce İstanbul'dan sosyal güvencesi bulunmayan 20-25 çocuğun daha tedavi için hastanelerine geldiğini bildirdi ![]() Kimsenin ''Bizim sosyal güvencemiz yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vatandaşları 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasındaki Uluslararası lösemili Çocuklar Haftası'na katılmaya davet eden Yılmaz, bu sayede lösemi hastalığı hakkındaki yanlış anlaşılmaların önüne geçilebileceğine işaret etti ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
|