Evlilik Üzerine Notlar |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Evlilik Üzerine Notlar1 Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: -"Keşke onu isteseydim" dersin 2 Bir davette bir hanım arkadaşına sorar: -"Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?" Diğer hanım cevap verir: -"Evet yanlış adamla evliyimde ondan" 3 Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur 4 Bir genç babasına sorar: -"Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: -"Bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum " 5 Adam anlatıyormus: -"Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu " 6 Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7 Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, İkinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikiside konuşur,komşular dinler 8 Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: -"Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım " Adam cevap verir: -"Evet çok aşıktım farkedemedim " 9 Bir adam gazeteye ilan vermis: -"Eş arıyorum" Ertesi gün yüzlerce mektup almış Hepsi aynı şeyi söylüyormuş -"Benimkini alabilirsin " 10 Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir,ya da karısı! Alıntı
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Evlilik Üzerine Notlar 25yah güzelde sanki ben bunalrı okumuştum burda bi yerde:)
|
|
Cevap : Evlilik Üzerine Notlar |
|
|
#3 |
|
sıradışı
|
Cevap : Evlilik Üzerine Notlar10 Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir,ya da karısı! çok güldüm ya sağol:D |
|
|
|