Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplar |
|
|
#1 |
|
onur02
|
Kızlara Atılan Laflar ve Verilen CevaplarNe kadar güzelsiniz - Biliyorum ![]() ![]() Onun için bu yasta evliyim- Pardon yenge -mekan haydarpasa -pardon saati sorablir miyim? -surda kocaman yazio göremiyo musun? Adam kizin oturdugu masaya yaklasir yanindaki bos sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Bos musunuz -Hayir arkayi besledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormustum -Ben sizi yanliz birakayim o zaman tanismak isteyen erkek kizin masasinda birsey arar gibi yapar kültablasini kaldirir altina bakar vs aranir da aranir![]() sonunda kiz dayanamaz ve sorar - ne ariyorsunuz siz - sizinle tanismak için güzel bir bahane ariyordum, ama bulamadim - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlisinnn" mi demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! -Daha önce tanismis miydik yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tanisabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla - Tanrim ![]() ![]() Sizi daha önce tanimaliydim- Ben o kadar vakit kaybini göze alamazdim - Nasil??? - Nas diyorum kisa ve öz -Kiz köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli sey ![]() ![]() Isirir mi- Parcalar bile - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam sansimi diyosun - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kusak var bende ![]() ![]() ![]() asil ben seni benzetebilirim-kabaligimi maruz görün bu kadar güzel olmayi nasil basariyorsunuz?-makyaj ![]() -hayir hayir bu cenabi allahin bir güzelligi olmali -bilemiyorum allahla isim olmaz ![]() - ??! -kaçar- - pardon bayan bisey sorabilirmiyim ? - tabii ![]() ![]() - bu ne güzellik ?? - hangisi -pardon saatiniz var mi acaba? --yok maalesef ![]() ![]() ![]() -bende var ![]() ![]() ![]() -iyi güle güle kullan - pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef ![]() - aliriz? - yemezler -merhaba, saat var mi -ne? -saat diyorum ![]() -eee -kaç olmus acaba ![]() -ne oldu randevun mu var ![]() -yoo ![]() -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!! - Pardon isminizi ögrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kaziycam, kimse unutturamasin diye - Ha çok romantigim diyosun - Evet ![]() ![]() ![]() - Peki embesilligini gizleyebilecek bi özelligin var mi -Pardon tanisabilir miyiz -2 soru sorcam bilirsen tanisiriz -1-Cumhurbaskanimizin adi -Erdogan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canim hadi seni televoledeki mankenler paklar - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki ![]() ![]() Ama onu ben yaktim, beni de sen- Allala enteresan ![]() ![]() Bence de sen ve sigaram benziyosunuz![]() ![]() Ikinizi de ayagimin altinda ezebilirim- Upss - bayaannn gülüsünüz ne kadar tatli babaniz sekerci mi?- hayir semerci senin gibi eseklere semer dikiyoo |
|
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplar |
|
|
#2 |
|
perisu_1907
|
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplargüsel eline sağlık |
|
|
|
#3 |
|
haticee
|
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplarpaylasım için saol tşkrler |
|
|
|
#4 |
|
gulhan
|
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen CevaplarNe kadar güzelsiniz - Biliyorum ![]() ![]() Onun için bu yasta evliyim- Pardon yenge süperdı buu emegıne saglık
|
|
#5 |
|
pesimistt
|
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplar-kabaligimi maruz görün bu kadar güzel olmayi nasil basariyorsunuz?-makyaj ![]() -hayir hayir bu cenabi allahin bir güzelligi olmali -bilemiyorum allahla isim olmaz ![]() - ??! -kaçar- - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki ![]() ![]() Ama onu ben yaktim, beni de sen- Allala enteresan ![]() ![]() Bence de sen ve sigaram benziyosunuz![]() ![]() Ikinizi de ayagimin altinda ezebilirim- Upss ikisini çok beqendmm ![]() ![]() tşkLEr (:
|
|
#6 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplarsüper bi paylaşım olmuş emeğine nazaran :D |
|
|
|