![]() |
5 Para Etmez!... |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() 5 Para Etmez!...5 para etmez demiştik ![]() ![]() ![]() İmralı’nın gediklisi Abdullah Öcalan için her zaman her yerde ciğeri 5 para etmez demiştik ![]() Ciğeri 5 para etmez adama devlet bir de günlük 3 YTL para veriyormuş ![]() Ne alıyordur acaba? O kadar can aldıktan, devlete milyarlarca Dolarlık zarar verdikten sonra aldığı hava bile haram olacak adama günde 3 YTL de para veriyormuşuz, bunu öğrendik ![]() Bu adam, tek böbreğini bağışlamaya kalksa, kimse o böbreği almaz, kendini biliyorsa ![]() Demek ki böbreği bile para etmiyor hainin ![]() Kalbi de etmez, çünkü kin ve nefret dolu ![]() Bu dünyada, onunla aynı havayı teneffüs ettiğim geldi aklıma ![]() İnanın kendimden nefret ettim ![]() Soğudum resmen nefes almaktan ![]() Bunca can alana, 3 haftada bir sağlık taraması yapılıyor ve katil ölmesin diye ambulans hazır tutuluyor ![]() SSK’lı Hamdi amca, ağzında diş kalmamış, SSK dişlerini yapmıyor ![]() Gaziye takılan protez bacak ‘kazayla’ geri isteniyor ![]() Ama bu şeref açısından noksana kanal tedavisi yapılıyor ![]() Devlet, onu dişlemeye çalışanın dişlerini keskinleştiriyor ![]() Bir de üstüne 3 YTL günlük harçlık veriyor ![]() Kumbarası vardır, oraya atıyordur büyük ihtimalle ![]() Acaba ara sıra açıp sayıyor mudur kumbarasındaki paraları? 17 Şubat 1999 yılında yakalandığına göre, kumbarasındaki parayı hesaplayalım: 3 bin 3 yüz 75 gün olmuş ![]() Demek ki kumbarada 10 Bin 125 YTL birikmiş ![]() Kefene ihtiyacı yok, ama kefen parasını biriktirmiş ![]() Devlet, bu katile o kadar bakım masrafının ve vermeye devam ettiği zararların ötesinde, 10 Milyar TL (10 Bin YTL) para vermiş bir de ![]() Benim de bu parada payım var ![]() Neticede vergi ödüyorum, hem de kaynağından kesilerek ![]() Ben, benim olan kısmını, 1 kuruş da olsa (Yaklaşık 1 ![]() ![]() Sizi de haram etmeye davet ediyorum ![]() Ciğeri beş para etmeze, verdiği zararın üzerine bir de 10 bin YTL para vermişiz ![]() Ne güzel memleket ![]() ![]() ![]() Başkalarının asacağını biz besliyoruz ![]() Kendi kendine ölsün diye bekliyoruz ![]() Hatta ölmesin diye de kapısında ambulans bekletiyoruz ![]() Bunun adına, uluslararası diplomasi de diyemezsiniz, insan hakları da hayvan sevgisi de ![]() Bunun adını ben koyamadım, içim yanıyor ![]() Onunla aynı havayı solumaktan, ona kuruşumun geçmesinden rahatsız oluyorum ![]() Ben hakkımı haram ediyorum ona ![]() Ahirette soracağım hesabını ![]() Benim de günahlarım var ![]() Belki kısa bir süre de olsa kesişeceğiz cehennemde ![]() O zaman yüzüne bile tükürmeyeceğim ![]() Cehennem alevleri arasında o kavrulurken, kısa bir süre de olsa tükürükle ferahlamasın diye ![]() ![]() ![]() Abdullah ÖZDOĞAN Bir asker şimdi ne kadar alır bilmem ama benim zamanımda ben 12 YTL alıyordum,günlük değil aylık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : 5 Para Etmez!... |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : 5 Para Etmez!...Ve ailesi öylesine zor durumda askerler var ki, ayda almış olduğu bu 12 Ytl'i bile kuruşuna dahi dokunmadan ailesine gönderiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Değerli paylaşımınız için teşekkürler VANDETTA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : 5 Para Etmez!...haram olsun haram olsun haram olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 5 Para Etmez!...ah! neler demek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|