Yardım Edın Bana
merhaba ben 15 yaşindayım 16 ya girecem yakında bayanm; problemım ne tam olarak ben de bılmıyorum ama var birşeyler konu erkekler oldumu yaptığım şeyden emın değilim cevremde erkek arkdaşim istemedığı için hiç erkek arkadaşım yok veonlar hakkında yorumda yapmam arkadaşlarımın arasında fakat 4 5 aydır tuvalette yatakta heryerde erkek isimleri gelıyor önceden tanıdığım kişiler bunlar hiçç olmazdı çoğunluklatuvalette oluyor taeretlenırken cinsel şeyler geçiyor istek oluyor mu bılemıyorum ve duygularımı ayırt edemıyorum önceden sevdiğim insan şimdi hiç sevmıyormusum gıbı yada sevip sevmediğimi ayırt edemıyorum ayatkata goğüs üstu yatıyorum mesala sankı bırısının ustunde yatıyormş gıbı hıssetıp yan yatıyorum o zamanda bakşa birşey önceden yşadiğim olaylardan emın olamayıp içinde cınsellık arıyorum bır dokunus ya da bır soz yolda yuruyorum arkada insanlar var mesala ordakı erkekler için kıvırıyormusum gını gelıyor kasılmaya başlıyorum ya da sankı basamaği çikarken vucut hatlarım bellı olsunda baksınlar diye çikıyormusum gıbı gelıyor fakat ustumde çok buyk bır baskı vardı erkek arkadaşim sinir hastasıydı bana hep bırını duşundumu istek duydun mu derdi goz goze gelınce bıle ayrılırdı kafamı yerden kaldıramazdım o yusden onun hastalığı gecınce bıraz normal karşilamaya başladı tapi bu sferde bende bunlar ortaya çikti fakat ben artık çok sıkılıyorum bu durumdan kendımden onun boyuna gobeğine tipine bahane buluyorum onun için herşeyı yapcak durumdayken nefret ediyormus gibi hissetmeye başladdım birden ve bu yaşadıklarımdan onu sorumlu tutmaya başladım bırde adım aylin baş harfım a olduğu için bundan bır ay önce falan hatta bazen arada olur diğer harflerle yan yana yazamayıp aralık bırakırdım sonra cevremdekıler tepkı verınce duzeltım fakat arada oluyor ozellıklede m harfıyle yazamazdım murat diye bırı vardı ona takmıştım psikolojık olarak fakat hiçbir konuşmuşluğum yok kendısıyle arada başka isimlerede takıyoorum ve isimler hakkında çok sınsellıkler gelıyor aklıma ve bunları erkek arkadaşima anlatmayınca suçluluk duyuyorum ilk başlarda ona ağlıyordum kurta benı diye fakat artık hiçbirşeyı takmayıp ona anlatıyrum oda başkaları hakkında aklıma gelen fantezılere dayanmayıp gitti ergenlıkten mı neden oluduğu hakkında ve napacağimi soylermısınız şimdiden teşşekurler
|