Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annem

Annem...

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Annem...

Annemin yalnızca bir gözü vardı Ondan nefret ederdim… Çünkü bu durum beni utandırıyorduAilemizi geçindirmek için okulda aşçılık yapardı

İlkokulda iken bir gün annem bana merhaba demeye gelmiştiYerin dibine geçmiştim Bunu bana nasıl yapabilirdi?Onu görmezden geldim Ona nefretle baktım ve oradan kaçtımErtesi gün sınıfta bir arkadaşım dedi ki, “Eeee, senin annenin yalnızca bir gözü var!”Yerin dibine girmek istedim Ve de annemin ortadan kaybolmasını istedimBu yüzden o gün onunla karşılaşınca dedim ki, “Beni gülünç duruma düşüreceğine ölsen daha iyi?!!!”Annem karşılık vermediDediklerim hakkında bir saniye bile durup düşünmedim çünkü çok kızmıştımOnun duyguları beni ilgilendirmiyordu

Onu evde istemiyordumÇok çalıştım ve Singapur’a okumaya gittimSonra evlendim Kendi evimi aldım Çocuklarım oldu ve hayatımdan memnundumBir gün annem beni ziyarete gelmişti Kaç yıldır beni görmemiş ve torunlarını tanımamıştıKapıya gelince çocuklarım ona güldülerOna “Evime gelip çocuklarımı nasıl korkutabilirsin!

HEMEN BURADAN GİT!”

diye bağırdımBuna annemin sessizce “Kusura bakmayın Yanlış adrese geldim galiba” dedi ve gözden kaybolduBir gün mezunlar toplantısı için okuldan bir mektup aldımKarıma “iş seyahatine gidiyorum” diye bahane uydurdumMezunlar toplantısından sonra sırf meraktan eski eve gittim!!!Komşularım, annemin öldüğünü söyledilerHiç üzülmemiştimBana verilsin diye annemin bıraktığı bir mektup verdiler

"“En sevgili oğlum, her zaman seni düşünüyorum…Singapur’a gelip çocuklarını korkuttuğum için üzgünümMezunlar gününe geleceksin diye çok sevinmiştimAma seni görmek için yataktan kalkabilir miyim bilemiyorumSen büyürken sürekli bir utanç kaynağı olduğum için üzgünüm

Biliyor musun… sen çok küçükken bir kaza geçirmiştim ve gözünü kaybetmiştin

Anne olarak senin tek bir gözle büyüme dayanamazdımBu yüzden sana kendi gözümü verdim…O gözle benim yerime görüyor diye seninle o kadar gurur duyuyordum ki

Bütün sevgimle…

Annen…

Peygamber (sav) Efendimiz önce Allah’a (cc) ve resulüne itaat etmemizi sonra da annemize ve daha sonra babamıza itaat etmemizi emretmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com