![]() |
....[ Akıl,Kalp,Halat ]...... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
....[ Akıl,Kalp,Halat ]......![]() Bir insanın hayatındaki en önemli kararlardan birinin iş konusunda olduğunu biraz geç olsa da anladım ![]() Gerçi hiç birşey için geç değildir de ![]() Belki de çocukluğumuzda ailelerimizin hiç önemsemediği, bir iş olsun da ne olursa olsun diye baktığı ve yönlendirdiği meslekler yaşam şeklimizi değiştiriyor ![]() Sevmediğimiz meslekleri çoğu zaman mecburiyetten zoraki sürdürüyoruz, tatmin yaşamadan hatta ızdırap içinde ![]() Yıllar geçip kendinizi daha iyi tanıdığınızda karakterinize uygun olmayan bir işi ruhunuzu yok edercesine yaptığınızı anlarsınız ![]() Ve bu yokoluşun bir hiç uğruna sırf başkaları istedi diye yaptığınızı anladığınızda mutsuzluğunuz bir kat daha artar ![]() Diğer taraftan ise nasıl kurtulabilirim diye bir çırpınış başlar ![]() ![]() O adımdan sonra durdurulamayan bir değişim ve gelişim başlar ![]() Hiç kimsenin kolay kolay atamadığı o adım sizi huzura ve umuda taşıyacaktır bunu bilirsiniz ![]() İnancınız sizi bir gün hem de çok uzun olmayan bir sürede hayal ettiğiniz yaşama kavuşturacaktır ![]() Yeter ki yılmayın, yorulmayın, yapamazsın diyenlere aldırmayın ![]() onlar kendi başarısızlıklarını bastırmak kendi korkularını haklı çıkarmak için sizi kullanırlar ![]() Asla unutmayın ![]() ![]() ![]() Hayatta en zevkli şey başkalarının "yapamazsın" dediklerini yapabilmekmiş ![]() ![]() Ben de harekete geçtim, zorlukların bir kısmını atlattım, büyük kısmını ise yaşamaya devam ediyorum ![]() Ama biliyorum ki 2 sene sonra istediğim bir işi yapıp istediğim hayatı yaşayacağım ![]() Sevmediğim bir işi yapmaktansa umudumu besler tüm zorluklarına rağmen mücadeleye devam ederim ![]() Yara alacağım belki ama güçleneceğim de ![]() Ruhumun yok olup gitmesi daha kötü sonuçta, aldığım yaralardan bile ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : ....[ Akıl,Kalp,Halat ]...... |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : ....[ Akıl,Kalp,Halat ]......emegıne saglık ablacım
|