![]() |
'' Yağmurdan Sonra '' |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
'' Yağmurdan Sonra ''![]() Yüregimdeki çocuk Yüregimde bir çocuk Sevinçle hüznü Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri ![]() ![]() ![]() Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor ![]() ![]() ![]() Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki çocuk Bir elinde umutsuz dikenleri Digerinde umut çiçekleri Gözlerinin içi gülüyor ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki bu çocuk
Gelecekten umutlu Hayatla barışık yaşıyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
Seni Sevmek |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
Seni SevmekSeni sevmek
![]() ![]() ![]() Bir tutam nergiz kokusuydu,saçlarından dağılan, Dudaklarınla dudaklarımın arasında sıkışıp kalan ![]() Seviyor ![]() ![]() ![]() Baharın ilk uyanışındaki papatya yaprağıydı! Ya da uç uç böceğinin kendi dünyasında, Aklı sıra kocaman açtığı küçücük kanatlarıydı ![]() Seni sevmek ![]() ![]() ![]() Güneşin engin denizlerde çırılçıplak kalmış haliydi, Baktığında yakan, uzaklaşıldığında üşütüp titreten ![]() Şımarık dalgaların, sahillere tokat gibi inen vuruşları, Ve her vuruşunun ardından ağlattığı kum taneleriydi! Kimi zamanda arsız bir rüzgarın sürüklediği, Toprağa tutunmaya çalışan, çaresiz çiçek tohumlarıydı ![]() Seni sevmek ![]() ![]() ![]() Uçsuz bucaksız gökyüzünü minicik yüreğe döşemek! Yağmur damlalarını, kar tanelerini avuç avuç bölüşmek ![]() Bozkırlarda gelincik, dağbaşlarında kardelen olmak, Öylesine kızıl ve narin, öylesine beyaz ve mağrur! Kelebeklerin uçuşu kadar hafif, sel taşkını kadar coşkulu; Tarifi kelimelerle anlatılmayacak kadar tuhaf bir duygu ![]() Seni sevmek ![]() ![]() ![]() Temmuz akşamlarının güzelliğidir çoğu kere, Yıldızları ve ışıltılarını gözlerinde seyretmektir ![]() Bazende ay ışığının suya yansıyan gümüş rengiydi, Aktıkça baştan aşağıya; gizli gizli rakseden! Ya da sabaha yakın vakitlerde, çöken ürpertiydi, Seni sevmek var ya! o kadar güzelki anlatamam inan |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Seviyorum...Neden Mi..? |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Seviyorum...Neden Mi..?Şafağın her söküşünde
Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ![]() ![]() ![]() Milyonlarca sebebim var ![]() ![]() ![]() ![]() Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek ![]() ![]() Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktığını ne zaman geldiğini fark etmeden ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ![]() ![]() ![]() Saçlarını gözlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan öyle tabi bir duygu ki ![]() ![]() ![]() Yüreğimin kuyularında Sanki dünyaya gözümü açtığımdan buyana var ![]() ![]() Biliyorum bu duygu ortaya çıkmak için seni bekliyordu ![]() ![]() ![]() Olmadığın bir anı çektiğim nefesi önemseyemiyorum ![]() ![]() ![]() Sensiz ![]() ![]() ![]() BİTİŞİMİN ![]() ![]() ![]() ASLA! ![]() ![]() ![]() Şu iğrenç çirkef dünyaya sırtımı dönmeyi Akıl bilirim ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ![]() ![]() ![]() Kulağımda ne zaman bir aşk şarkısı işitsem Melodilerde sen akıyorsun Ne zaman nostalji bir aşk şiiri okusam Damlayan mısraları hep ama hep ![]() ![]() Saçlarını gözlerini getiriyor bana ![]() ![]() Bilmelisin ![]() ![]() ![]() Seni hissetmem görmem için bir an düşünmem yeterli ![]() ![]() Zannedersem ilk defa bir kızın kokusu yüreğimde fırtınalar estiriyor ![]() ![]() Kendi kendime ferhatın aslıya aşkındaki gibi O damı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ![]() ![]() ![]() Gözlerinde ki milyonlarca parıltı Karanlığın zulm yanını darmadağın edip geçiyor Seni süzerken, kendimi güneşi yukarılardan seyrediyor gibi hissediyorum ![]() ![]() ![]() Ruhum sana ait Hiçe sayıp kaldırıp bir kenara atabilirsin Yüreğinin içine de alabilirsin ALLAHIM! ![]() ![]() ![]() Bebişimin yüreğinin en derin kuyusunda olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ![]() ![]() ![]() ![]() Belli sen busun Fakat sen beni Ben olduğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle bunu kim bilir Saçlarını okşamayı Saçlarımı okşamanı Boynuma atılışlarını ![]() ![]() Tenini koklamayı Sarılıp sarılıp kopmalarını Seni seviyorum Bir yıldız gibi gözlerimin önünden kayıp giderken Sahte dünyada cennette gibiyim Sadece bir vakit elimde tutuyorum o cenneti Bilmem bir müddet sonra ne olacak Kim bilir rezil edip kopup uçup gitmiş olacak Seni SEVİYORUM NEDEN Mİ? ![]() ![]() ![]() Bir çok kız için ısmarlama şiirler yazmıştım Bu bana hep ters gelmişti ![]() ![]() Fakat şu an Senin için binlerce dize yazsam az geliyor ![]() ![]() ![]() İçimde hep bir ülkü var Bilmem ![]() ![]() ![]() Yada beraberinde kan kırmızısı bir gül goncasını ![]() ![]() ALLAH tüm güzellikleri yaratırken Eminim seni en nadidesi olarak yaratmış Kır çiçeklerinden güzel Gülden narin Menekşeden şeker Kardelenden daha güzel kokulu Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ![]() ![]() Eşsiz haline huriler gıpta ediyor Sahte alemde ise Beşeriler arasında ![]() ![]() Zannedersem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzelliği algılayabiliyor ![]() ![]() Ömür bitene kadar Mahvolana kadar Yanında kollarında saçlarında asılı kalsam Bunu hissediyorum bu bir işkence olur En çok yüreğinde senle olamadığım için Seni Seviyorum Neden mi? ![]() ![]() ![]() Hayal ma yal olsa dahi Düşüncelerimde aklımda seviliyorum fikri bile Senin gibi eşsiz bir varlık tarafından beğenilmek sevilmek Bu budalayı ömrü boyunca mutlu edebilecek kadar, Muhteşem, eşsiz, güzel ve bir o kadarda ASİL ![]() ![]() ![]() Tatlım bebişim seni anlatmaya bak mısralar bile yetmiyor ![]() ![]() Düşünüyorum şu yalnızlığımı gün ışığına atmadığım odamda Acaba kaç insan seni sana dünyaya anlatmak için Milyonlarca dizeler yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ![]() ![]() ![]() Bir tebessüm ay ışığında, tek aydınlığım Bana her şeyi ama her şeyi bir kenara attırıyor Gülüşünde, gözlerinde, takılıp kalıyorum Sadece izleyip tadını çıkartma duygusu alevlendiriyor ![]() ![]() Ah! ![]() ![]() ![]() ![]() Bak her şey yetersiz Bu kadar nedenin ardına bile Seni ne çok sevdiğimi Ne çok saçlarında asılı kalmayı Kollarında uyumayı Sana dokunmayı ![]() ![]() ![]() Gözlerinde tutuklu kalmayı anlatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Seviyorum Gülüm... |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Seviyorum Gülüm...Dışarıda uluyan rüzgar
İçimde sana birikmiş özlemler ![]() ![]() Dilimde Şehrayin türküleri, Elimde vuslatların taze gülleri, Sana geliyorum hasret dağlarını aşarak ![]() Arala perdelerini güneşe artık Vakit, kavuşma zamanı ![]() ![]() ![]() Sana geliyorum mürekkebimi yakarak ![]() İsmini andıkça gönlümde, Al al gelincikler acıyor yüzümün bozkırlarında Gülüşlerini içime çektikçe, Ak güvercinler kanatlanıyor dualarımdan ![]() Sana geliyorken yanık türkülerle, Dudaklarıma baharları yapıştırıyorum ![]() Saçlarından öptüğümde, Saçların bir ömür boyu umut koksun diye ![]() ![]() Sana geliyorum Güneşi hasretinle ağlatarak ![]() Ayrılıkları yüreğinde hançerleyip Vuslatları yazıyorum gözlerine ![]() Ve kavuşma anında, Bulutlardan umut tanelerini avuçlayıp Alnının üzerine usulca düşüyorum ![]() Ve dudaklarını inince yüreğim, Haykırıyorum vuslatın baharlarına ![]() Seni seviyorum gülüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En Güzel Şiirim |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
En Güzel ŞiirimGÜNEŞİ sevdiğim gibi seviyorum seni
![]() ![]() Öyle uzaksın belki ![]() ![]() belki dokunamıyorum, yanına varamıyorum ama ![]() ![]() ama sıcaklığın ısıtıyor iliklerime kadar beni ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() uzatıp ellerimi dokunmaya kalksam yanıcam belki ![]() ![]() ![]() ![]() zaten aşkın yakıyor yüreğimi Ve kül olacağım günü bekliyorum ![]() ![]() ![]() BULUTLARI sevdiğim gibi seviyorum seni ![]() ![]() Gökyüzünün ![]() ![]() ![]() ![]() Pamuk gibi yüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() uzatıp elimi dokunmaya kalksam ![]() ![]() ![]() ![]() ya da ürküp kaçarsın diye korkuyorum ![]() ![]() Belki ![]() ![]() Belki hiç yanında olamayacağım Belki ![]() ![]() Belki hiç dokunamayacağım yüreğine ![]() ![]() Ama zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlümün aydınlık bulutu yüreğimin umutsuz umudu ![]() ![]() ![]() ŞİİRİ sevdiğim gibi seviyorum seni ![]() ![]() Henüz yazamadığım, yaşamadığım en güzel şiirsin biliyorum ![]() ![]() Gözlerini yazmaya kalksam,mısralar yetmez ![]() ![]() Saçların, ellerin,güzelliğin ![]() ![]() ![]() dize dize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimseyle paylaşmadığım yanlız yaşadığım şiirim ol istiyorum ![]() ![]() Güneşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim bu dünyada cennetim ![]() ![]() Cennetimin meleği ol istiyorum ![]() ![]() ![]() SENİ ![]() ![]() SENİ CENNETİ DÜŞLEYEN GÜNAHSIZ YÜREKLER KADAR SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|