|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlarınız, facebook, ile, konuşun, masaüstünden, pidgin |
![]() |
Pidgin (Masaüstünden Facebook Arkadaşlarınız İle Konuşun) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pidgin (Masaüstünden Facebook Arkadaşlarınız İle Konuşun)Evet arkadaşlar, Facebook yeniliklere devam etmekte olduğu gibi konu başlığında yazdığından size Pidgin'i anlatıcam ![]() Öncelikle Pidgin indirin: Tıkladığınız gibi inecek Pidgin'i neden tavsiye ediyorum, çünkü aramızda W(Windows) kullananlar var ![]() Önemli Not!: Kullanıcı adınız olması gerekir ![]() Video olarak bir anlatım var önce onu size sunayım ![]() Windows olduğu için koydum ![]() Video alıntı ama şimdi size vereceğim resimleri uygun bir şekilde yaparsanız Chat'e başlayabilirsiniz ![]() Ayarlar: 1"Accounts"a (Hesaplar) git ve "Manage Accounts"u (Hesapları Yönet) seç ![]() Basic (Temel) sekmesinde, aşağıdaki bilgileri gir: Protocol (Protokol): XMPP Username (Kullanıcı adı): black ![]() Domain (Etki alanı): chat ![]() ![]() Resource (Kaynak): Pidgin Password (Şifre): <Facebook şifren> Local alias (Yerel takma ad): M Ali Hatipoğlu 2 ![]() Connect port (Bağlantı portu): 5222 Connect server (Bağlantı sunucusu): chat ![]() ![]() Ve resimlerle gösterim: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Sonuncu yere karışmayın, Save'ye tıklayın ve ardından Close'a tıklayın ![]() ![]() Ve hazır ![]() ![]() ![]() Hadi iyi sohbetler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|