Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin??? |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???Hadi bakalım cevapları alalım lütfen:sm_wink:
|
|
#2 |
|
pdebug
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???hayır giydirmem hem hiç de çekici bulmam bir bayaın üzerinde mini eteği |
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin??? |
|
|
#3 |
|
tilki
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???mini etek giydiği gün kefen giyer! |
|
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???Çok kısa olmamak şartıyla sadece davetlerde veya özel bir gün olursa olabilir ama giymesse daha iyi olur
|
|
#5 |
|
Dj_Shamata
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???ben erkeklerin yerinde olsam, kızın çakarım ağzına,benden SEDA+AMERİKA KArışımı son osmanlı tokadını yer,valla_CFS |
|
|
|
#6 |
|
kosovalı27
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???kesinlikle giydirmem ve eger giymişse de
o zaman sen yoluna ben yoluma derim
|
|
#7 |
|
JOKER
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???Çok mini değilde biraz kısa olabilir özel günlerde balolarda falan çok dikkat çekici mini değil yanii ona yakışıryorsa izin veririm ![]() ![]() ![]() ama tabi giymemesi ilk tercihimdir :D
|
|
#8 |
|
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???kesnklkle gydrmz:38:38 |
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
suskun
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|
|
#11 |
|
*Lejyoner*
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???Yakıştırıyorsa kendine neden olmasın? |
|
|
|
#12 |
|
Dj_Shamata
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???NE VAR bunda dostum! siz de pek sinir bozucusunuz eee bu ne ya böyle?_CFS
|
|
|
|
#13 |
|
Dj_Shamata
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???NE var bunda dostum? doğruları söylemek de suç oldu !_CFS |
|
|
|
#14 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Sevgiline Mini Etek Giydirir Misin???İlginiz için teşekkürler arkadaşlar fakat yapılan yorumlarda saygıyı bozmaz isek çok iyi olacak lütfen rica ediyorum dikkat edelim sözlerimize ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiden teşekkürler dikkate alacağınızı umuyorum
|
|
|
|