Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlangıcım, benden, gel, git, sonum, yada, yeniden

Ya Gel Yeniden Başlangıcım Ol Yada Benden Git Sonum Ol...

Eski 05-18-2008   #1
gülgüzeli

Ya Gel Yeniden Başlangıcım Ol Yada Benden Git Sonum Ol...

Bugün sana akmak istedi yüreğimBilmediğim bir sebepten ötürü gözlerimi güne açtığımdan beri adın aklımdaYüreğimin beni götürdüğü yere gidiyorum,gidiyorum da kimseler yok orada
Kalk diyorum kendime,dön geriBırak herşeyi yerli yerinde Hatta kendini bile Olmuyor
Bişeyler tutuyor beniRastgele yürümeye başlıyorum sokaklarda Kimi caddeler ürkek,kimisi sessiz,kimisi kalabalık Yürümeye devam ediyorumBirden kendimi bir kalabalığın ortasında buluyorum,her yerde insanlarDuruyorum,dönüp etrafıma bakındığımda kimsenin gözlerimdeki yaşları farketmediğini görüyorumSen olsan farkederdin, silerdin yaşlarımı Sen tek başına yapabiliyorsunda bunu, bunca insanın neden gücü yetmiyor? Neden bu kalabalık arasındaki bu yanlızlık hissi Neden hayata karşı bu küskünlük,neden insanlara karşı olan bu öfkem, neden hayata bu sitem
Devam ediyorum yoluma Sahilde yürürken buluyorum kendimiDenizi oyun arkadaşı seçmiş bir çocuğa takılıyor gözlerim ve elindeki taşlara Yanına gidiyorum çokmu seviyorsun denizi? diye soruyorum

Evet diyor O zaman neden taşlıyorsun onu? diye sorduğumda anlamamışcasına yüzüme bakıyor
Sahi insanlar hep neden sevdiklerinin canını yakıyor?

Gidiyorum ama nereye gitmeli bu karanlıktaYağmurda başlamak üzereNereye kaçmalı? Derken yağmur başlıyor KaçmıyorumHani vardır ya bir deyim "İliklerine kadar ıslanmak" diyeÖyle yapıyorumİliklerime değin ıslanıncaya kadar geziyorum caddelerdeGözyaşlarım yağmurla yarışırcasına akmaya devam ediyor Şehri arıyorum cadde cadde Şehirde seni arıyorum Duydum ki buradan gideli çok olmuş

Neden hala benden gitmiyorsun? Neden şehri terkettiğin gibi beni de terketmiyorsun?
Karanlıktan korkardım hepBen varım korkma derdinIşığımdın benimNeden gittin, neden karanlıkta bıraktın beniHemde ondan korktugumu bile bile
Cevap ver artık sorularımaSusma yeter Bu kadar sessizliği kaldırmaz bu yürek
Ya gel yeniden başlangıcım olYa benden git sonum ol

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com