![]() |
Güzelliğin Sırrı /Güzelligin Sırrı Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelliğin Sırrı /Güzelligin Sırrı NedirGüzelliğin Sırrı Ünlü film yıldızı Audrey Hepburn'e güzelliğinin sırrını sordular ![]() Sinema oyunculuğunun yanısıra iyilikseverliğ i ile de tanınan Hepburn bu soruya karşılık aşağıdaki makyaj tarifini verdi: ''Çekici dudaklara sahip olmak istiyorsanız, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel gözleriniz olsun istiyorsanız, güzel insanlarla göz göze gelin, gerçek dostlar edinip sık görüşün ![]() İdeal beden ölçülerine sahip olmak ve hep zayıf kalmak istiyorsanız, yemeğinizi yoksullarla ve açlarla paylaşın ![]() Alımlı saçlara sahip olmak istiyorsanız, çocuğunuzun günde en az bir kere onu okşamasına izin verin ![]() Dikkat çekici pozlar vermek istiyorsanız, yanınıza bilgelik ve tevazuyu alarak yürüyün, asla cahilce ve gururla yürümeyin ![]() İnsanların da tıpkı elimizin altındaki eşyalar gibi, hatta onlardan çok daha fazla onarılmaya, yenilenmeye, bakım görmeye, gözden geçirilmeye ihtiyaçları vardır ![]() Hiçbir insanı eskidi, bozuldu işe yaramıyor diye elinizden çıkarma hakkınız yoktur ![]() Hatırlayın, bir yardım eline ihtiyaç duyarsınız, kendi omuzunuzdan kolunuza doğru göz gezdirin, dirseğinize ve bileğinize varın, işte orada bir yardım eli bulacaksınız ![]() Yaşlandıkça, iki elinizin olduğunu, birinin kendinize, diğerinin de başkalarına yardım etmek üzere yanınızda hazır beklediğini fark edeceksiniz ![]() Bir kadının güzelliği giydiği elbisede, beden ölçülerinde ya da saçını tarayış biçiminde değildir ![]() Bir kadının güzelliği gözlerinden okunmalı, çünkü gözler kalbe, yani aşkın yaşadığı ülkeye giden kapıdır ![]() Bir kadının güzelliği yüzündeki benlerden değil, içinde sakladığı ruhundan okunur ![]() ~Audrey Hepburn~ ![]() |
![]() |
![]() |
|