Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişikliği, kpssde, tarih

KPSS'de Tarih Değişikliği

Eski 08-15-2012   #1
Şengül Şirin

KPSS'de Tarih Değişikliği

KPSS'de tarih değişikliği

KPSS, ön lisans düzeyinde 22 Eylül Cumartesi sabah, ortaöğretim düzeyinde ise 23 Eylül Pazar sabah olmak üzere iki oturumda yapılacak

ÖSYM, ''KPSS, ön lisans düzeyinde 22 Eylül 2012 Cumartesi sabah, ortaöğretim düzeyinde ise 23 Eylül 2012 Pazar sabah olmak üzere iki oturumda tamamlanacaktır'' açıklamasında bulundu Ayrıca KPSS lisans adayları, ÖSYM'nin internet sitesinden puan türü ve lisans programı bazında sıralamalarını öğrenebilecek

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, ''23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde Pazar sabah, ön lisans düzeyinde ise Pazar öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacağı duyurulan 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans), ön lisans düzeyinde 22 Eylül 2012 tarihinde Cumartesi sabah, ortaöğretim düzeyinde ise 23 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah olmak üzere iki oturumda tamamlanacaktır'' ifadeleri yer aldı

KPSS lisans adayları, ÖSYM'nin internet sitesinden puan türü ve lisans programı bazında sıralamalarını öğrenebilecek

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Aday İşlemleri Sistemi internet adresine TC kimlik numaraları ve şifreleriyle girecek adaylar, “Lisans Programı Bazında Sıralama” sayfasından bilgilere ulaşabilecek

Bu uygulamanın, adayların tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla geliştirildiğine işaret edilen açıklamada, “Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır” ifadelerine yer verildi

AA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com