Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hollywood, pacinoyu, selamlıyor

Hollywood Al Pacino'yu Selamlıyor

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hollywood Al Pacino'yu Selamlıyor

*

Amerikan Sinematek Ödülü'nün bu yılki sahibi, sinema sanatına yaptığı eşsiz katkılardan dolayı Al Pacino oldu

Ünlü aktör Al Pacino geçtiğimiz cuma akşamı Los Angeles'ta yapılan 20'nci geleneksel Amerikan Sinematek Ödül Töreni'ne Bruce Willis, Charlize Theron ve Keanu Reeves ile birlikte katıldı

Törene katılanların ortak konusu ise Al Pacino oldu Andy Garcia, 'biliyorsunuz Al Pacino aktörlerin aktörü O kendi jenarasyonundan gelen aktörleri de etkiledi Hatta gelecek jenerasyonları da O yüzden bu yerinde bir armağan' dedi

Keanu Reeves ise, 'o çok cömert biri Bana karşı da çok cömert Harika bir aktör Çok özgür Ve çok saygılı' yorumunda bulundu

Sinematek Yönetim Kurulu,1986'dan bu yana sinema sanatına yapıtlarıyla çok şey katan aktör ve yönetmenleri özel bir ödülle taçlandırıyor

Al Pacino, 'çok gözden geçirmedim Ama sanırım birkaç tane iyi film yaptım Aklıma gelenler arasında 'Godfather', 'Serpico', 'Dog Day Afternoon', 'Scarface' var Bunlar birkaç tanesi' dedi

Ödül Bruce Willis'in elinden

Al Pacino'ya ödülünü sunan Bruce Willis, 'sanırım buradaki herkes sana bir teşekkür borçlu Sizler kimbilir kaç kez onu gidip sinemada oturup izlediniz ve ne kadar iyiydi diye düşündünüz Hala filmlerde replikler okuyor' diye konuştu

Ödülünü alan Al Pacino da 'keşke şu an yüreğimdekileri fazlasıyla söyleyebilsem Ama bunlar için bir yazara ihtiyacım var Herkes sorar: 'Al, hiç yazdın mı? ' Ben de 'keşke' diye cevap veriririm Bu akşam yazdığım konuşmaların hiçbiri bana bu gece hissettiklerimi ifade etmekte yeterli gelmedi' dedi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com