|  | Oscarın En Güçlü Adayı Kate Winslet |  | 
|  08-15-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Oscarın En Güçlü Adayı Kate Winslet* Daha önce 5 kez Oscara aday olan Winslet, iki filmiyle birden Oscara aday  Oyuncu bu konuda, "Ödül istemek çok insani bir şey değil mi? Bazen kazanan olmak    " diyor  Kate Winslet 2009 yılına hızlı giriyor  Ünlü İngiliz oyuncu, iki filmde üstlendiği rollerle Oscar heykelciğinin en büyük adaylarından  Daha önce 5 kez Oscarı rakiplerine kaptıran Winslet, bu kez dönem filmleriyle beyazperdeye geliyor   5 kez Oscara aday oldu, hep kaybetti  İngiliz oyuncu Kate Winslet, bu kez şeytanın bacağını kırabilir  Titanikte iyi bir ikili oluşturduğu Leonardo di Caprio ile başrolleri paylaştığı Revolutionary Road  Ve Ralph Fiennes ve David Krosslu kastıyla The Reading, bu kez beklediği Oscar heykelciğini ünlü yıldıza getirebilir  Winslet, "Geçen gün biri, en çok aday gösterilip kaybeden olmak istemezsin, değil mi? diye sordu  Ben de tabii ki istemem dedim  Bu dehşet verici  Ödülü düşünmek heyecan veriyor bana  Ödül istemek çok insani bir şey değil mi? Bazen kazanan olmak" dedi  Alman yazar Berhnard Schlinkin romanından uyarlanan Readingde 2  Dünya Savaşı arka planında, genç bir adamın kendisinden yaşça büyük bir kadınla yaşadığı aşk anlatılıyor   Rolüne bürünebilmek için saatlerce süren bir makyaj seansından geçen Winslet, şakayla karışık da olsa, filmden çok çıplak göründüğü sahnelerin konuşulmasından şikayetçi: "Başlangıçta bu sahnelerin filmin yarısını tutacağını düşünmemiştim  Yarısı da değil ya  İnsanlar buna odaklanıyor  Bu beni çıldırtıyor    " Oscar adayları 22 Ocakta açıklanacak   Kaynak: intersinema  com | 
|   | 
|  | 
|  |