![]() |
Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler? |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?evet arkdşLar sizde anısı oLan şarkıLarı nedenLeryLe birLkte [tbi istersenz] yazmanızı istiorum ![]() ![]() iLk ben başLıyorumm pinhani--yaLandan da oLsa bunu dnLediğimde "O" nun bakışı qeLir akLıma ;)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler? |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?hayko cepkin yarası saklı çoçuklumun şarkısı gerçi hala çoçum ama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?eylem aktaş-söyleyemedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?Hayko cepkin - Hüzünle Karışık pek gzl bi anısı olmasada bu şrkıyı n zmn dinlesem o ana geri dnyrm acı versede dnlemek gelio içimden
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?ercan demireL- seviorm sni anLa ![]() ![]() nedenini bilmiorm :S:S
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?grup anılar - bu şarkı bizim olsun aşkımla benm şarkımm
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?gulmek bu kadar zor olmamali isyan var ama allaha degil baktim baktim pencereden dalmiş gitmiş ruhum gokyuzune bunalimin esiri oldum ciktim agladim her gece tek başima yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hala olumu duşundum her gece bedenim yatsin artik cansiz ve birini duşundum beni tutsun, ceksin bu adam hep şanssiz biliyorum beni duşunen birileri var ebedi sabrim abartisiz yaşiyorum her gunumu dupduru su gibi cok ciddi yalansiz anlam veremedim veremiyorum insanlar yapiyor hep rol benim gibi iyiler sayiyo yerinde kotuler aliyor hep yol iyi niyetime hep kendimi verdim degişemez artik cok zor durumuna baktim kendime dikkat dostlari tanimak cok zor yalancinin mumu yandi, sondu kullar goremedi, hep kordu yaşama sevincimi kaybettim ve tutkum sondu cevreme kendime baktim inanamadim muşkul hayrete duştum kaldim yine tek başima bomboş dunya ahiret dunyaya kustum cash flow hayata küstümm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?teoman--qönüLçeLen anısı yok asLnda qeçmişi htrLatıo sadece ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?grup koridor -senin o gözlerin varya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?Şebnem Ferah - Sil Baştan Var bi yerden anısı :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
merve16
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?grup koridor-ne olur bırakma ellerimi kıraç-endamın yeter
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
kezban
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?filiz-sensizlik=bana gönderdiği son şarkıydı ![]() kenan-bilmezdim bir daha seveceğimi=buda benim ona son dinletmek istediğim şarkı ama sölemeye fırsat bulamadım bir türlü =) rana alagöz=aşkın gözü körmü acaba?=> buda benim çook sevdiğim bir şarkıdır ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
kakao
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?şebnem ferah -çakıl taşları şarkıda geçenler başımdan geçti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?haktan sen mi bendesn? aslnda bi anısı yok ama çoq sefiorm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
1die
|
![]() Cevap : Sizde Anısı Olan Şarkılar Neler?sezen aksu-kader aglarını ördünmü
|