Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, güzellik, görüşleri, kat, zamana, ziyaretçi

Zamana Güzellik Kat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamana Güzellik Kat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Zamana Güzellik Kat Filmi Ziyaretçi Görüşleri

10

hande

29092007 2200

hayatımda izledigim en iyi filimlerdendi u filmle ilgili olumsuz şeyler söyleyenleri gercekten anlamıyorum süper i film di ence

-

ayanların dikkatine

28072007 10:40:00

hayatımda izledigim en igrenç ir filmdi tamamen kadın meme ****** popolarını gösteriyordu igrençti evet erkekler için kaçırılmaz ir film ama filmi izlemeye aşladımdan itiaren verdigim 8 YTL ye acıyorummm igrennnççççççç irrrrrr fillmmmmm

-

azuz

21062007 1900

oldukça derin ir filmiçinde şu var demek çok zor ama gerçeğin sıradışı yansıtılışı diyeilirim sanırımçok yalın ir konunun aartısız ama muhteşem anlatılışı, filmdeki sahnelerin fotoğrafımsı yansıtılışı sayesinde unutamayacağım tatlar ıraktı ende en yakın zamanda tekrar izlemek istiyorum hatta arkadaşlarıma da önerip onlarla gitmek istiyorum

y Potter Ve Felsefe Taşı
Çocuk, Fantastik

Sıcak

Yalanlar Üstüne
Dram

Afa: Zamana Güzellik Kat Filmi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com