![]() |
Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!Evet arkadaşlar dananın kuyruğunun koptuğu yere geldik ![]() ![]() ![]() Hemen hemen hepimiz hergün yemek programı izliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alttaki üye hangi yemekleri yapamaz diye? Hani olur ya belki ona misafirliğe gittiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Aman kimse darılmasın amacımız sadece eğlenmek (Bayanlar sözüm size, biz erkekler mutfağa girmesek daha iyi olur diye düşünüyorum ![]() Evet, Alttaki Üye HAngi Yemeği Yapamaz? Ben başlıyorum ![]() ![]() ![]() Alttaki üye Pirinç pilavı yapamaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz! |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() ![]() Alttaki üye Zeytin yağlı Enginar yapamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Harbiden yapamam ![]() ![]() ![]() Yaprak sarma?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Avatarım yapamaz ama ben yaparım ![]() Hadi yapabilmen için makarna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yaparımda o kadar kolaya kaçmana gerek yoktu ![]() Yaşpasta yapamazsın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Şimdi yaş pasta yapmaya ne var iki pastaban iki fıs kremşanti iki çilek üstüne:)( o kadar kolaya kaçmana gerek yoktu ![]() Tiramisu yapamazsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yapamyıcağım pasta olmadığı için onuda yaparım:) Alttaki üye karnıyarık yapamaz:P:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Mesajlar karıştı ama olsun ben yine yazarım:) Tiramisu yaparım evelallah:) alttaki karnıyarık yapamıyon mu yoksa:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yaparım alttaki omlet yapamaz:) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Omlet değil ama çok harika yumurta yaparım ![]() Alttaki bi patatesi bile doğru dürüst kızartamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() Alttaki KRDNZ li ama bence hamsi buğulamayı yapamaz gibi geliyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Neden yapamazmışım yaparım tabii ama hamsiye dokunmam ![]() Alttaki deee sanırım suşi yapamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Hiç yapmadım bildiniz ![]() Alttaki kürdan kebabını da yapamazmış gibi hissediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Ama yemeyi becerebilirm :) Alttaki dalyan köfte yapamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Ortasında yumurta olduğu için yapmam et ile yumurtayı aynı tepside düşünmek istemiyorum ![]() Yayla çorbasını da yapamazmış gibi sanki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|