![]() |
ben daha son sözümü söylemedim... |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() ben daha son sözümü söylemedim...Çok suskun gidişler gördüm
![]() Ne şimşekler çaktı gözlerimde ![]() Ne yıldırımlar düşürdüler ![]() Ne acılar çektirdiler Seven kalbime Kimse bana elveda demedi ![]() Kimse beni Haklı olarak terk edemedi ![]() Hep haksızlık gördüm Sevdiklerimden Nefret ettiklerimden ![]() Kızdım ![]() ![]() Kırıldım ![]() İsyan ettim ![]() ![]() Kahroldum ![]() Yıkıldım ![]() ![]() Ben bir elveda sözünü Kimseye çok görmedim Herkese soracak sorularım Ve söyleyeceklerim vardı ![]() Ben hep şah dedim Kimseyi mat etmedim Şunu bilin ki Sevdiklerim, Sevmediklerim , Nefret ettiklerim Ben daha Son sözümü söylemedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ben daha son sözümü söylemedim... |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : ben daha son sözümü söylemedim...Şunu bilin ki Sevdiklerim, Sevmediklerim , Nefret ettiklerim Ben daha Son sözümü söylemedim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : ben daha son sözümü söylemedim...okuyan göslerine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dam99
|
![]() Cevap : ben daha son sözümü söylemedim...süper ekstra süper
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ben daha son sözümü söylemedim...Emeğine sağlık canım çok güzeldii ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : ben daha son sözümü söylemedim...okuyan gözlerine sağlık ablacm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|