Hacker'ın vasiyeti |
|
|
#1 |
|
mesanihta
|
Hacker'ın vasiyetiCanimdan Cok Sevdigim Sevgilim, ArkadaSlarim Ve Akrabalarim ![]() ! Bir Gun Olurda, Trojan Veya BaSka Bir Nedenden Oturu Vefat Edersem, GercekleStirilmesini Arzuladigim Hususlar Sunlardir : 1- Domaindlx'ten AlmiS Oldugum 100 Mb'lik Web Alanimi Sevgilime Birakiyorum 2- 50 E-Mail Adresimi orumcege Birakiyorum Seninkilerle ArSiv Yaparsin 3- Msn Listemdeki Kiz ArkadaSlarimi Babama Birakiyorum 4- Bilgisayarimdaki Hack Dokumanlari The-KOBAY'a Birakiyorum 5- Ses Kartim Ve Harddisk’imi, Dayioglu Hunter'a Birakiyorum 6- Download Etmek İcin Gunlerce UgraStigim Video, Mp3 Ve Java Scriptlerimi em@x'a Birakiyorum 7- Bozuk Mouse’umu Emoser'a Birakiyorim 8- Monitorumu bLackstar'a Birakiyorum 9- Cd'lerimi Kimseye Birakmiyorum, Onlari Da Benimle Gomun! 10- Gecen Ay Gelen 60 Ytl'lik Telefon Faturami, Olene Kadar Odeyememissem Geciktirmeden Odeyin; Gozum Acik Gitmeyim! ![]() 11- Oldukten Birkac Gun Sonra Eger Siz Kullanmayacaksaniz; Zuperonline, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Cisbanknet, Vizviznet Zartzurtnet Sinirsiz İnternet Aboneliklerimi İptal Edin Ki, Gereksiz Yere Kredi Kartimdan Para Tahsil Edip Durmasinlar 12- Emri Vaki Olduktan Sonra Butun Gucunuzle Gayret Ederek, zirve100'deki Hitimi Arttirin Ve Beni Zirveye TaSitin Arttirmazsaniz Obur Dunyada İki Elim Yakanizdadir 13- Beni Defnetmenizden Sonra Diger Tarafta İmkan Bulur Bulmaz Derhal Online Olacagim Ve Sizlerle Baglanti Kurmaya Calisacagim Bu Yuzden Geceleri Msn'de Online Olun 14- Az Onceki şık GercekleSirse, Beni ArkadaS Listenize Ekleyin, Nankorluk Etmeyin, Yoksa Hacklerim 15- Sevgilim, Sagda Solda Chat Yaptigini Duymayayim, Yoksa Hortlar Gelirim 16- Mutemadiyen Benim Ruhumu Cagirmayi Deneyin ; Ey Ruh Geldinse 3 Mail Yolla Deyin 17- Gelmişsem Bilgisayari Reset'leyin 18- Ben Oldukten Sonra Web Sitesi Filan Yaparsaniz Bana Da Link Verin 19- Gozlerim Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladi, Cabuk Soyleyin Bana Su Anki, Hit Durumum Nedir? 20- Biraz Kenara Cekilin Soyle, Olmeden Once Son Bir Kez Msnde Chat Yapmak İstyorum 21- Aah, Oluyorum Galiba, Cabuk Soleyin Virusu Kim Yolladi Bana , Ogrenin De Rahat Rahat Oluyum ![]() Soyleyin![]() ![]() ![]() Kut!
Cevap : Hacker'ın vasiyeti |
|
|
#3 |
|
cansel
|
Cevap : Hacker'ın vasiyetigerçekten güzelmiş paylaşımın için saol:D
|
|
#4 |
|
efobedo
|
Cevap : Hacker'ın vasiyeti16- Mutemadiyen Benim Ruhumu Cagirmayi Deneyin ; Ey Ruh Geldinse 3 Mail Yolla Deyin 25
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|