Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amerikalılar, filmi, görüşleri, karadenizde, ziyaretçi

Amerikalılar Karadenizde 2 Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Amerikalılar Karadenizde 2 Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Amerikalılar Karadenizde 2 Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10
13

-

gerçek ir siyaset yapacaz diye güzelim oyuncuları zeil etmişsiniz anlatmak istediklerinizi keşke tiyartroyla anlatsaymışsınız sinema sizi aşmış elinize yüzünüze ulaştırmışsınız filim müziklerini yapanlarada saygılı olun onler hakkında ilgi verin insanlara

Lemih ahtiyar

18062007 23:47:00

ence de hem film çok güzel sürükleyici ve zevkli, hemde cennet karadeniz yeter de artar ile, yönetmen ve oyuncuların hepsine teşekkürler ve sevgi ve saygılar

tülay seyhan

13062007 09:16:00

valla işey söylemek gerekirse en u filme kıvanç tatlı tuğ var diye gittim ama daha sonra ayıldım ende karadenizliyim ve i karadenizli olarak size enden 10 puan diğerlerinin yorumaları yada puanları pek önemli değil kıvanç seni seviyorum

4

ya ai film guzelde cok kopukluk war tam karadenizde cok guzel ir ask hikayesi derken hop amerikalılariçine edio yanı kotu olmus yaa

8

Selcuk Aydin

04062007 0100

Film ence güzeldiYani azi sahneleri aklima geldikce hale gülüyorumMilletde Film egenmiyor artikcok iliyorsanizkendinizi ir senaryo yazip sunun akalim halkin hizmetineemege saygi lütfencok konusmayin

5

ensu koç

29032007 15:18:00

i kere flimi izlemedim izlemek isterim unu yapan herkese çok tş ediyorum iraz kuçuk olmamama ramen hiç izlemedim yaşımı daha itirmeden ilgisayarı oğrenmişsim

9

ahmet ahmet

13032007 15:17:00

arkadaşlar lütfen u kadar karamsar olmayın film gayet güzelKonusu zevkli ve sürükleyici ana göreTek kusuru oyuncu seçiminde yapmış sevgili Kartal TİET

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com