Yarattığın Meleğin Ellerini Bırakma... |
|
|
#1 |
|
Reelking
|
Yarattığın Meleğin Ellerini Bırakma...![]() Yarattığın Meleğin Ellerini Bırakma yıkma dünyasını Küçük bir kızın ceplerinde taşıdığı mutluluk hayalleriydi benimkisi ![]() ![]() En saf![]() en temiz şeklindeydi mutluluk hayallerim![]() Daha elimden şekerimi düşürmemiştim![]() ![]() Her yerde mutluluk vardı![]() Ağlamayı öğrenmemiştim![]() Tanışmamıştım gözyaşlarımla![]() ![]() Tospembeydi benim dünyam![]() ![]() Sonra bir gün ![]() ![]() Sen çıktın karşıma![]() ![]() Şekerim düştü elimden![]() ![]() Sonra gözyaşlarımla tanıştım![]() Basıma yastık basıp ağlmayı öğrendim![]() ![]() Dünyam artık tozpembe değildi![]() ![]() Mutluluk yoktu her yanımda![]() ![]() Acılar vardı-Küçük bir kızı büyütebilecek kadar acıydı-En önemlisi "AŞK" ı öğrendim ![]() ![]() "Seni Seviyorum" kelimesinin yüceliğini![]() ![]() Küçük kızdan eser yoktu artık![]() ![]() O küçük kız yerinde ![]() ![]() Acıları öğrenmiş![]() şekerini düşürmüş![]() ağlamyı öğrenmiş![]() "AŞK" la tanışmış![]() büyümüş biri vardı![]() ![]() Bir de "SEN" vardın![]() ![]() Beni bir anda büyüten![]() Bana sevgiyi öğreten "SEN"![]() ![]() Zor günler geçirdim ![]() Her gün biraz daha fazla acı çekmeyi![]() ağlamayı![]() gözyaşlarımı saklamamayı öğrendim![]() ![]() Evet!!! Byümüştüm artık![]() ![]() Sıra bunu sana söylemeye gelmişti![]() ![]() Senin için büyüdüğümü![]() ![]() Senin bana sevgiyi öğrettiğini ve en önemlisi "Seni Sevdiğimi" söylemeliydim sana![]() ![]() gözlerine utanmadan bakmayı o kadar istiyorum ki![]() ![]() Ve söyledim!!! "Mavim" oldun benim! Masmavi bir dünya verdin bana![]() ![]() O dünyada sadece Sen ve Ben yani hep hayal ettiğim gibi "BİZ" varız![]() ![]() Artık heryer gözlerin![]() Herkes sensin benim için![]() ![]() Ve ağızdan çıkan her söz "Seni Seviyorum"![]() ![]() Ve şimdi korkuyorum!!! Gidersen benden![]() ![]() Yıkarsan mavi dünyamı(zı)![]() ![]() Beni mavilerden karanlıklara atarsan![]() ![]() O acılı dünyama![]() Islak gözlerimle geçirdim gecelere geri gönderirsen![]() ![]() Dayanamam mavim! Sen gidersen ; Kimin gözlerinde dalarım![]() Kime "Seni Seviyorum" derim![]() Senin sahip olduğun bu kalbimi kime veririm![]() ![]() Kimin dünyasına girerim![]() ![]() ?! Güzel gözlüm!!! Seni o kadar çok seviyorum ki![]() Sensizliğe bir dakika bile tahammülüm yok![]() ![]() Sakın gitme benden!Bu büyüttüğün kızı karanlıklara bırakma![]() ![]() "SeniSeviyorum"![]() Seninleyim![]() Mutluyum![]() ![]() Çalma mutluluğumu benden![]() ![]() Seninle geçirdiğim bir kaç mutlu dakikamı çok görme bana "Aşkım" ![]() Lütfen![]() ![]() SeNi ÇoK SeviyoRuM ![]() ![]() Yarattığın meleğin ElleRiNi BıRaKMa![]() ![]() DüNyasıNı YıKMa
Cevap : Yarattığın meleğin ellerini bırakma... |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Yarattığın meleğin ellerini bırakma...Sonra bir gün ![]() ![]() Sen çıktın karşıma![]() ![]() Şekerim düştü elimden![]() ![]() Sonra gözyaşlarımla tanıştım![]() Basıma yastık basıp ağlmayı öğrendim![]() ![]() Dünyam artık tozpembe değildi![]() ![]() Mutluluk yoktu her yanımda![]() ![]() Acılar vardı-Küçük bir kızı büyütebilecek kadar acıydı![]() ![]() ![]() Emeğinize yüreğinize sağlık Teşekkürler paylaşım için![]()
|