|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, sinekci |
Sinekci İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sinekci İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleSinekci İlköğretim Okulu Hakkında - Sinekci İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sinekci İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sinekci İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Sinekci İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sinekci İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sinekci İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sinekci İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sinekci İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: SİNEKCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sinekçi Köyü Biga-Çanakkale Telefon Numarası: 2863929130 Faks Numarası: 2863929130 Okulumuz 5 binadan oluşmaktadır Bunlar I Kademe ve II kademe dersliklerinin bulunduğu A ve B blokları, İdari kısmın bulunduğu C blok, çok amaçlı salonun bulunduğu D blok ve tuvaletlerdir![]() Okulumuz adından da anlaşılacağı gibi Sinekçi Köyü'nde bulunmaktadır Biga'nın 15 Km doğusunda, Biga-Bandırma yolu üzerinde Sinekçi Köyü'nün çıkışında yer alır![]() Okulumzuda 220 öğrenci eğitim görmektedir Okulumuza 11 köyden taşımalı öğrenci gelmektedir Okulumuzda Sinekçi, Koruoba, Sığırcık, Hacıpehlivan, Bozlar, Yenimahalle, Yukarıdemirci, Aşağıdemirci, Sazoba, Emirorman, Osmaniye köylerinden öğrenciler bulunmaktadırlar![]() biz
|
|
|
|