|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kemal, merkez, namık, okulu, tekirdağ |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez TekirdağNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Namık Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MERKEZ Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ertuğrul Mh ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2822634272 Faks Numarası: 2822616315 Okul 1308?de 5 yıllık idadi (ilkokul) olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() Kuruluşundan Yunan işgaline kadar idadi olarak devam eden okulun ilk direktörü (müdürü) Ebcedçi ZİYA?D tır ![]() ![]() ![]() İşgalden sonra ilk kısmıyla beraber 40 öğrenci olan ortaokul 1923-1924 ?te 9 yıllık liseye çevrilmiş ve hemen yılbaşında ortaokul adını almıştır ![]() ![]() 1933-1934 Eğitim yılında öğrenci sayısı 256, 1937-1938 yıllarında bu sayının 546?ya çıktığı ve buna bağlı olarak şube sayılarının da artığı biliniyor ![]() ![]() 1998 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak eğitim ve öğretime devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır ![]() Birinci Kademe Binası zemin katı, 1 ve 2 kattan oluşmaktadır ![]() Zemin katta 1 Bilgisayar laboratuarı, Anasınıfı, Anasınıfı Mutfağı, 1 derslik, Hizmetli Odası, kantin ve WC'ler mevcuttur ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() İkinci Kademe Binası zemin katı, 1 ve 2 kattan oluşmaktadır ![]() Zemin katta 1 Bilgisayar laboratuarı, 1 Fen bilgisi laboratuarı, Beden Eğitimi odası, kantin ve WC'ler mevcuttur ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Bütün öğrencilere çağdaş, nitelikli, bilginin becerinin hoşgörünün ön plana çıktığı eğitim öğretim sunmak için varız ![]() ![]() İnandığımız İlkeler 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|