|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bermek, bilgileri, gölcük, ilköğretim, kocaeli, nuri, okulu, ulaşlı |
Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük KocaeliUlaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Hakkında - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Resimleri - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu İletişim Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Tarihçesi: Ulaşlı İlkokulu 1945 yılında üç derslikli bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() Ulaşlı Ortaokulu 1980-1981 yılında açıldı ve ilkokul binasında eğitim-öğretime başladı ![]() 1984-1985 öğretim yılında Ulaşlı Ortaokulu dört derslikli kendi binasına geçti ![]() 1990-1991 Ders yılından itibaren ilkokul ve ortaokul birleşerek Ulaşlı İlköğretim Okulu adını aldı ![]() 17 Ağustos depreminde ağır hasar alan okulumuz eğitim öğretimini Kasım 2000’e kadar prefabriklerde sürdürdü ![]() 18 Kasım 2000 tarihinde Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu adıyla yeni binamızda, yeni hayatımıza başladık ![]() Tekofaks-Panasonic firması Yönetim Kurulu Başkanı Sn Ayhan Bermek, Yönetim Kurulu ÜyesiSn Haluk Bermek ve Sn Prof Dr Gülçin Bermek Saydam, babaları merhum Nuri Bermek anısına yaptırdıkları okulu Ulaşlı halkının hizmetine sunmuşlardır![]() Kocaeli Valisi Sayın Erdal Ata ile Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayhan Bermek arasında 21 Ağustos 2006 tarihinde ek bina inşaatının protokolü imzalanmıştır Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GÖLCÜK Adı: ULAŞLI NURİ BERMEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ulaşlı Nuri Bermek ilköğretim Okulu Gölcük Kocaeli Telefon Numarası: 2624324163 Faks Numarası: 2624324892 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|