|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aral, bekir, bilecik, bilgileri, bozüyük, ilköğretim, okulu, öğretmen |
![]() |
Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Tanıtımı - Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin bireysel yetenek ve ilgileri doğrultusunda ,bilimsel teknolojiyi hizmetlerine sunarak ;iyi bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır ![]() VİZYONUMUZ Bizler;öğrencilerimizi ,ailesine,milletine, ülkesine,ve bayrağına sevgiyle kenetlenmiş olarak ,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür,dürüst, çalışkan kişiler olarak yetişmelerini sağlamak ve çağdaş uygarlık seviyesini yakalamaları amacıyla durmadan çalışıyoruz ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Okul binası Müt ![]() ![]() ![]() ![]() 12 derslik, 1 okul öncesi , 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 kütüphane, 1 Fen Bilgisi laboratuarı, 1 hizmetli odasından oluşan ÖĞRETMEN BEKİR ARAL İLK ÖĞRETİM OKULU 18 ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN EĞİTİM – ÖĞRETİM DURUMU Halen okulumuz binasında ; 13derslik ,Müdür ve Müdür Yardımcısı odaları ,Öğretmenler odası ,Anasınıfı ,Fen Bilgisi Laboratuarı Spor Odası,Hizmetli Odası ve Kütüphane bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda Eğitim – Öğretim ; Okulumuz ; 1 Okul Müdürü, , 1Müdür Yardımcısı 7 Branş Öğretmeni ,8 kadrolu sınıf öğretmeni , 1 okul öncesi öğretmeni 2 diğer okullardan görevlendirilen branş öğretmeni, 1 Hizmetli ve 336 öğrenci ile Eğitim-Öğretim hizmetlerini sürdürülmektedir ![]() Okulumuz ilk mezunlarını 2003-2004 Eğitim Öğretim yılı sonunda vermiştir ![]() Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / BOZÜYÜK Adı: ÖĞRETMEN BEKİR ARAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Öğretmen Bekir Aral llköğretim Okulu Yeni Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2283140041 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 419273@meb ![]() ![]() bekiraralilkogretim@gmail ![]() Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Öğretmen bekir Aral İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|