|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, ilköğretim, karaköy, okulu, pazaryeri |
![]() |
Karaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Pazaryeri Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Pazaryeri BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları - Karaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Karaköy İlköğretim Okulu Hakkında Okulun Adı: Okulumuz adını bulunduğun köyün isminden almıştır ![]() ![]() Okulun Yapımı: Karaköy köyünde 1928 yılından beri okul vardır ![]() ![]() 1945 yılında eski okul binası tamamlanarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYON Karaköy İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizi Atatürkçü, çağdaş, yaşadığı çevreye duyarlı, vatan ve millet sevgisini özümseyen, ailesine ve ülkesine katkıda bulunmaya istekli birer birey olarak yetiştirmektir ![]() MİSYON Toplumsal sorumluluk ilkesiyle, her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran, kendini ifade etme yeteneğine sahip, araştıran ve değerlendiren, milli değerlere sahip insanları topluma kazandıran bir kurum olmaktır ![]() Karaköy İlköğretim Okulu Bilecik Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / PAZARYERİ Adı: KARAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karaköy ilköğretim Okulu Pazaryeri/Bilecik Telefon Numarası: 2283853284 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİLECİK - PAZARYERİ - Karaköy İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|