|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, esenler, ilköğretim, istanbul, menderes, okulu |
Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbulMenderes İlköğretim Okulu Hakkında - Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Menderes İlköğretim Okulu İletişim ![]() Menderes İlköğretim Okulu İstanbul Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Menderes İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Menderes İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ESENLER Adı: MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Menderes Mh 56 Sk No:10 Esenler/lstTelefon Numarası: 2125692585 Faks Numarası: 2126110095 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|