|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ersin, evreşe, gelibolu, ilköğretim, okulu, orgnurettin |
![]() |
Evreşe Org.Nurettin Ersin İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evreşe Org.Nurettin Ersin İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu ÇanakkaleEvreşe Org ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evreşe Org ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Evreşe Org ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / GELİBOLU Adı: EVREŞE ORG ![]() Adresi: Çeşme Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2865774775 Faks Numarası: 2865774017 MİSYONUMUZ Tüm öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanan, bilgiye erişme yollarını bilen, düşünen, katılımcı, ileri görüşlü, dürüst, bilime önem veren, sanatsever, kültürel mirasa saygı duyan bireyler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş bulunuyoruz ![]() VİZYONUMIUZ Ülkemizin geleceğine yön verecek olan çocuklarımızın, gelişen dünyanın bir parçası olarak yaşamlarını sürdürmeleri için onları hayata hazırlayan başarılı bir okul olmak ![]() İLKELERİMİZ Çevre ile bütünleşmiş, araştırmacı, paylaşımcı, ahlaki değeri olan, dayanışma ruhuna sahip bireyler yetiştirmek ![]() Teknolojiyi kullanmak esastır ![]() Araştırmacı öğrenciler yetiştirirken öğretmenlerin kendilerini de geliştirmeleri esastır ![]() Öğrenci merkezli eğitim esastır ![]() Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sosyal-sportif faaliyetlere yönlendirmek ![]() Kültür değerlerini koruyan, daima her alanda analiz ve sentez yapabilen nitelikli gençlik yetiştirmek ![]() Her dersin özelliğine uygun dersliklerde ders yaparız ![]() Okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|