Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cdye, edin, ekleyin, rahat, sp3ü

SP3'ü CD'ye Ekleyin, Rahat edin!

Eski 05-07-2008   #1
djdem
icon111

SP3'ü CD'ye Ekleyin, Rahat edin!

Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi Windows XP için üretici Microsoft, Servis Paketi 3'ü yayınladı Peki bu yeni güncelleştirme dosyasını her defasında yeniden kurmak yerine doğrudan kurulum CD'sine entegre etmek mükemmel olmaz mıydı?
CHIP Online'ın adım adım rehberi sayesinde kendi SP3'lü CD'nizi oluşturabilir ve güncel bir XP CD'sine sahip olabilirsiniz
Fazla vakit kaybetmeden işe koyulalım Öncelikle elimizin altında olması gereken araç ve gereçleri hazırlayalım:

- Önyüklemeli bir Windows XP CD'si (Herhangi bir Servis Paketi ekli, Home veya Professional)
- Windows XP SP3 (Yakında Türkçe sürümü bizlerle olacak, şimdilik İngilizce)
- Bart's Boot Image Extractor (BBIE / Önyükleme bölümünü çıkartmak için)
- Nero Burning ROM (Önyüklemeli CD oluşturmak için)

Yukarıda belirttiğimiz araç gereçlere sahipseniz işlemlere başlayabiliriz Yalnız başlamadan önce bir uyarı yapmakta fayda var: Eğer elinizde Beta SP3 varsa bunu kullanmanızı tavsiye etmiyoruz Zira XP, kurulumda hiçbir CD Key kabul etmiyor Kısacası Beta SP3'te CD Key kısmında ufak bir hata var Bu hataların hepsi nihai sürümde giderilmiş durumda</B></STRONG></I></U>

nO sEvGiLi No dıRdıR
onLine şamaTa onLine gıRgıR

ORTAMIN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ TARZIMIZ İÇİN ÖLÜR ŞEKLİMİZ İÇİN YAŞARIZ!!!…
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com