|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ersoy, ilköğretim, makıf, okulu, savaştepe |
![]() |
M.Akıf Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M.Akıf Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - M ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Vizyon; Ne olmak istiyoruz sorusunun cevabıdır ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki: Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() ![]() Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun misyonu: Misyon bir okulun ![]() ![]() İlkelerimiz: bizi öğrencilerimizi velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendirir ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz ki: Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() İnanıyoruz ki: Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() İnanıyoruz ki:Biz birbirimizi öğrencilerin velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() ![]() ![]() İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir ![]() ![]() ![]() Biz sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: M ![]() Adresi: FATİH MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ SAVAŞTEPE/BALIKESİR Telefon Numarası: 2665521060 Faks Numarası: 2665521060 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SAVAŞTEPE - M ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|