|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biga, bilgileri, çanakkale, hüseyin, ilköğretim, okulu, onan |
Hüseyin Onan İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüseyin Onan İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleHüseyin Onan İlköğretim Okulu Hakkında - Hüseyin Onan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hüseyin Onan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hüseyin Onan İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Hüseyin Onan İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Huseyın Onan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Huseyın Onan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Huseyın Onan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Huseyın Onan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: HUSEYIN ONAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şirintepe Mahallesi Biga-Çanakkale Telefon Numarası: 2863162541 Faks Numarası: 2863162541 Okulumuz, 1919 Selanik doğumlu 1979 - 1983 yılları arasında Biga Belediye Başkanlığı yapmış olan Sayın Hüseyin Onan tarafından 1988 yılında yaptırılmıştır ![]() Beş sınıflı bir ilkokul olarak eğitim-öğretime başlamıştır Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü’nün 23 Ağustos l997 tarih ve 1 (17)24839 sayılı emirleri ile Hüseyin Onan İlkokulu 1997–1998 öğretim yılından itibaren İlköğretime dönüştürülmüşse de yeterli sayıda sınıf olmadığı için 2 kademeye geçiş 2005–2006 eğitim-öğretim yılına kadar gerçekleştirilememiştir Birçok sıkıntı içerisinde 2007 yazında okulumuza ek bina yapılmış 4 sınıf daha eklenmiştir Açılış töreni 08 09 2007 Cuma günü olduğu Valilik makamına bildirilmiştir![]() biz
|
|
|
|