![]() |
Sonra Sen Geldin |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sonra Sen GeldinBu hikâye senin için! 'Anlamak' kelimesini sözlüklerden çıkartıp elimle dokunacağım kadar somut hale getirdiğin ve yüreğime yerleştirmeme yardım ettiğin için ![]() ![]() ![]() 'Anlamak' ve 'anlaşılmanın' en güzel denilen sevişmeleri kıskandırdığını bildiğin ve bana da öğrettiğin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu, insanın içinde yaşatıp zamanla sevdiği ve kendisine çok acı verse de, neredeyse bedenine bir organ gibi eklediği, hüzün doğuran tüm uzun soluklu duyguları yerle bir eden, kısacık bir hikâyedir! Sonra sen geldin ![]() Yaşayıp gidiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yaşıyordum ama gitmiyordum" Veya: "Gidiyordum akıp zaman içinde kaybolmuş vaziyette, ancak yaşamıyordum ![]() Bir aşk hikayesine boyanmıştı bütün mevsimlerim Tuhaflığı yoktu yazın kazak giyip de Kışın denize girişimin Kazağımda da aşk kokusu vardı Acıma dokunan ve Nasıl kokacağını şaşıran Yosunlarda da Sonra sen geldin ![]() "Hadi gel, hayatı anlayalım ve anlatalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Acı' konusunda çok konakladık ![]() ![]() ![]() Kanattıkça beni böyle acı Ve sohbetler yetmeyince nefes almaya Ağlardım Yaralarımdan şiir yapardım Acı bir annedir, durmadan hüzün doğuran ![]() ![]() Yooo! Dostlarıma haksızlık edemem şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sohbette yüreğimi yatırıp masaya, son derece dikkatli ve zarif hareketlerle acı ve hüzün doğuran parçalarıma ulaşır, üzerini örterlerdi ![]() ![]() Apartmanların üzerinde uçuşan martıları fark ederdim en azından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baktığım yerlerde gözlerim Bazen öyle uzun kalırdı İnanmazsınız ama Baktığım yerler sıkılırdı Sonra sen geldin ![]() Geldin ve: "Hele şu yükünün birazını bana ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşurken bir yandan da yüreğimin en tozlanmış ve uzun süredir de yanına hiç uğranmamış parçasını koydun masaya ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece de zamanla ağırlıkları, olması gerektiği kadar olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen geldin Kelimelerini şekere batırarak Sen geldin Baktığın yerlerde çiçekler bırakarak Acıya ve hüzne gereğinden çok yüz vermemeli insan ![]() ![]() Hikâye bu kadar ![]() ![]() ![]() Merak edeceksiniz belki, bu değişiklikleri sağlayan kimdi… Bir can’dı ![]() Canımın içi değil İçimin canı olup da Sen Geldin hoş geldin ![]() ![]() ![]() alıntı
|