|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, yenice |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice ÇanakkaleAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri Atatürk İlköğretim Okulu Çanakkale Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / YENİCE Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kışlalar Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2864743037 Faks Numarası: 2864742876 Okulumuz Çanakkale Yenice ilçe merkezinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenice ilçe merkezinde yer alan okulumuzda 2011 yılı itibariyle 2 adet ana sınıfı, 11 adet 1 ![]() ![]() ![]() Bilgisayar Laboratuarı, Görsel Sanatlar Atölyesi ve Fen Laboratuarı bulunan okulumuzda bunun yanında 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Yenice merkezindeki öğrencilerimizin yanında Davutköy ve Sazak Köylerinden taşımalı olarak gelen öğrencilerimizde eğitim görmektedir ![]() ![]() Okulumuzda çalışmayı tercih edecek öğretmenler bizimle iletişime geçerek her türlü bilgiye erişebilirler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|