|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bekir, bilgileri, derince, ilköğretim, kocaeli, okulu, sıtkı, özer |
Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliBekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Hakkında - Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Tanıtım - Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu İletişim Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: BEKİR SITKI ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İBNİ SİNA MAHALLESİ GÜVENLİK CDNO:10 Telefon Numarası: 2622236314 Faks Numarası: 2622391305 E-mail Adresi: Web Adresi: - Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - www derince meb gov tr
|
|
|
|