|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Albay Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1955 yılında Zincirli Kuyu Caddesi üzerinde bir ev kiralanarak İlkokul olarak Eğitim-Öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1962-1963 Eğitim-Öğretim yılında Öğretmenler kurulunda alınan kara ve Milli Eğitim Bakanlığının onayı ile ATATÜRK İLKOKULU olarak değiştirilmiştir ![]() İleriki yıllarda İşitme Engelliler Özel Alt Sınıfları açılmıştır ![]() 1984 yılında yapılan ek bina Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesine devredilince derslik sıkıntısı yaşanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda;450 öğrenci Eğitim-Öğretim görmektedir ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu olarak; yıl içerisinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem verilmekte ve böylece öğrencilerimizin sorumluluk sahibi, kendine güvenen sosyal bireyler olarak topluma kazandırılmaları hedeflenmektedir ![]() Bizler; Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyerek ülkemizin ve insanlığın sosyal, kültürel, bilimsel, ekonomik gelişmesini sağlayacak özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek için varız ![]() İstiyoruz ki… Atatürk İlköğretim Okulu; Atatürk’ün ufkumuzda açmış olduğu çağdaş ve yenilikçi ışığında, toplumsal değerlere ve çevreye saygılı, ulusumuza ve insanlığa yön veren, evrensel boyutlarda düşünebilen, bilgili, çağdaş bireyler yetiştirsin ![]() ![]() Bunların sonucunda da; okulumuz diğer okullara örnek teşkil edip mükemmellik anlayışını benimsemiş en kaliteli okul olsun ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRK BULVARI REAL YANI- İZMİT Telefon Numarası: 2623211835 Faks Numarası: 2623321192 E-mail Adresi: Web Adresi: - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|