Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Albay Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1955 yılında Zincirli Kuyu Caddesi üzerinde bir ev kiralanarak İlkokul olarak Eğitim-Öğretime başlamıştır Daha sonra İzmit Belediyesinin parasız olarak tahsis ettiği şu andaki arazi üzerinde 2 katlı ve 7 derslikli bina yapılarak Yenimahalle İlkokulu adı altında 1957-1958 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçmiştir
1962-1963 Eğitim-Öğretim yılında Öğretmenler kurulunda alınan kara ve Milli Eğitim Bakanlığının onayı ile ATATÜRK İLKOKULU olarak değiştirilmiştir
İleriki yıllarda İşitme Engelliler Özel Alt Sınıfları açılmıştır
1984 yılında yapılan ek bina Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesine devredilince derslik sıkıntısı yaşanmıştır 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılı başında Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinin taşınması ile birlikte Okulumuz; bina, bahçe ve derslik bakımından daha geniş imkanlara kavuşmuştur Dolayısıyla Kütüphane, Teknoloji Sınıfı, İngilizce Sınıfı, Çok Amaçlı Salon ve Laboratuar sınıfları oluşturulmuştur Öğrenci sayıları bakanlığın da ön gördüğü gibi 25 – 30’ ar mevcutla sınırlandırılmıştır En önemlisi Okulumuz, şehir merkezinde normal eğitim veren birkaç okuldan biri olma özelliğine sahip olmuştur Ayrıca okulumuzun merkezi bir yerde olması öğrencilerin ulaşım ve emniyeti açısından ayrı bir önem taşımaktadır
Okulumuzda;450 öğrenci Eğitim-Öğretim görmektedir İdari kısımda Müdür, bir Müdür Yardımcısı bulunmaktadırYine okulumuzda 25 Öğretmen, bir Memur ve bir hizmetli görev yapmaktadır
Atatürk İlköğretim Okulu olarak; yıl içerisinde sosyal, kültürel ve sportif
faaliyetlere önem verilmekte ve böylece öğrencilerimizin sorumluluk sahibi, kendine güvenen sosyal bireyler olarak topluma kazandırılmaları hedeflenmektedir

Bizler;
Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyerek ülkemizin ve insanlığın sosyal, kültürel, bilimsel, ekonomik gelişmesini sağlayacak özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek için varız

İstiyoruz ki…
Atatürk İlköğretim Okulu;
Atatürk’ün ufkumuzda açmış olduğu çağdaş ve yenilikçi ışığında, toplumsal değerlere ve çevreye saygılı, ulusumuza ve insanlığa yön veren, evrensel boyutlarda düşünebilen, bilgili, çağdaş bireyler yetiştirsin Çalışanlarımız ve hizmetimizden yararlananlar okulumuzun ayrıcalığını yaşasın
Bunların sonucunda da; okulumuz diğer okullara örnek teşkil edip mükemmellik anlayışını benimsemiş en kaliteli okul olsun

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ATATÜRK BULVARI REAL YANI- İZMİT
Telefon Numarası: 2623211835
Faks Numarası: 2623321192
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com