|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balaban, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
![]() |
Balaban İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balaban İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliBalaban İlköğretim Okulu Hakkında - Balaban İlköğretim Okulu Tanıtım - Balaban İlköğretim Okulu Resimleri - Balaban İlköğretim Okulu İletişim Balaban İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Balaban İlköğretim Okulu Tarihçesi: Balaban da ilkokul 1935 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balaban İlköğretim Okulu inşaatı 1996 yılında başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 Öğretim yılında eğitime başlayan okulun teknik donanımı her geçen gün artmaktadır ![]() Öğretime başlanılan yıl yaşanan donanım eksikliği kısa bir sürede olsa sıkıntı yaratmıştır ![]() ![]() Balaban İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: BALABAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BALABAN KÖYÜ MERKEZ MAHALLESİ Telefon Numarası: 2623532278 Faks Numarası: 2623532278 E-mail Adresi: Web Adresi: - Balaban İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|