|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, derince, ilköğretim, kocaeli, okulu, sırrıpaşa |
Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliSırrıpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Sırrıpaşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sırrıpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sırrıpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sırrıpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sırrıpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1976 yılında Kocaeli ili Derince ilçesinde Sopalı çiftliği mevkisinde eğitim öğretime başlamıştır Oklumuz ilk yıllarda bölgedeki öğrenci sayısının az olması nedeni ile 8 derslikli olarak eğitim vermiştir Daha sonra bölgemizin göç alan bir bölge olması nedeni ile mevcut binası yetersiz gelmeye başlamıştır Bunu üzerine Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteği ile ikinci binası 10 derslikli olarak açılmıştır Okulumuz 1993 yılında İlköğretim okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır![]() Sırrıpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: SIRRIPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İBNİ SİNA MAH KARADENİZ CD OKUL SK DERİNCE/KOCAELİTelefon Numarası: 2622335769 Faks Numarası: 2622335768 E-mail Adresi: sirripasaioo@hotmail comWeb Adresi: - www sirripasaio meb k12 trSırrıpaşa İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www derince meb gov trOkul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|